keskiviikkona, joulukuuta 07, 2016

Joulukuun 7.päivä

Pipparkakkuja, piparkakkuja...Itsenäisyyspäivänä meillä kotona leivottiin piparkakut ja muutakin leivottiin lisäksi välillä. Tärkein syy oli varmaan, että se oli vapaapäivä koulusta ja flikat oli kotona apuna. Nyt en leiponut itsenäisyyspäivänä vaan vähän aiemmin. Toinenkin taikina on jo tehtynä. Osa on mennyt myyjäisiin ja osa on syöty. Pipareista on monta ohjetta olemassa. Tämä on mummuni eli äidinäidin ohje ja niitä olen aina leiponut ja nämä ovat minusta parhaita.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiva tämä sinun joulukalenterisi! Ja niin herkullisen näköisiä pipareita. Minä en ole leiponut pipareita moneen vuoteen, kun meillä vain minä olen perso niille ja ne eivät sovi minun linjoilleni! :D Minunkin suosikkiohjeeni pipareille on ikivanha, sain sen 70-luvun puolivälissä eräältä tuttavalta, joka oli saanut sen vanhalta mummolta. Ja sillä siis tulisi niitä pipareita, joita en voi vastustaa, jos niitä kaapistani löytyy.

iso gnu kirjoitti...

Matleena: Kiitos. Katsotaan riittääkö blogattavaa aattoon asti päivittäin. :) Syön piparin mikelläni kahvin kanssa, mutta muilta lähinnä piilottelen pipareita, ettei heti lopu.