maanantaina, joulukuuta 12, 2016

Joulukuun 12.päivä


Näitä kortteista tehtyjä laatikoita tehtiin kansakoulussa aikoinaan ja olen tehnyt joskus muutaman. Ihan mukavia laatikoita säilytykseen tai lahjan antamiseen. Varsinaista kierrätystä.Joskus tein kissoja rakastavalle ystävälle laatikon, jossa joka kortissa oli kissa. Vähän aikaa sai niitä kerätä ja käyttää toisia ystäviä avuksi.

Tässä laatikossa on jokin teksti joka sivulla. Yhdessä säilytän paketointinauhoja. Hidasta noiden teko on, mutta on kiva löytää yhteensopivia kortteja j samalla muistella kortin lähettäjää.Pitäisikin ottaa kortteja mukaan mökille kesäaskarteluksi.

2 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihania "korttilaatikoita"! Minäkin olen sellaisia väsännyt joskus lapsena tyttökerhossa. Vain tekemisen muistan, mutta valmiista rasiasta ei ole mitään muistikuvaa. Liekö valmistunutkaan ikinä. :D Olenpa joskus muistnutkin tuota tekniikkaa ja ajatellut, että pitäisiköhän ottaa käyttöön, kun materiaalikin löytyy.

iso gnu kirjoitti...

Matleeena: Aika hitaita nuo on tehdä, mutta niin nostalgisia.Korttilaatikoiden suunnittelu ja korttien etsiminen niihin on hauskaa.