sunnuntaina, syyskuuta 17, 2017

Taas lapaset

 Edellisen postauksen lapaset menivät isollesiskolle ja Hesassa ollessa poikkesin Vihreässä Vyyhdissä ostamassa uutta lankaa. Löytyi pienen miehen lempivärit :punainen ja keltainen. Sain lahjana On linen Supersockea kerän. Keltaisen ja punaisen tilalle vaihtuikin toinen lempiväri lapasiin.  Hän varmisti vielä lähtöaamuna, että mummi varmasti muistaa, mistä langasta hän haluaa lapaset. Niin junamatkalla tiistaina aloitin lapaset ja eilen sain valmiiksi.
Lapasissa on pitkä varsi äidin toiveiden mukaisesti ja taas intialainen peukalokiila näissäkin lapasissa. Toisen lapasen aikana ei ollut solmuja, mutta toiseen osui. Samanlaiset sain kuitenkin, kun keri välistä pois pätkiä. Lankaa kului 34 g. Lapaset ovat taas matkalla - takaisin Helsinkiin.

Kuvassa "tyhjänä" tuo intialainen peukalokiila näyttää tyhmältä. Kädessä istuu hyvin ja olen täysin nyt hurahtanut tähän peukalokiilaan.

5 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Kauniita kintaita teet.

iso gnu kirjoitti...

Repu: Kiitos! Nuorin lapsenlapsikin oli tyytyväinen. Erityisen hauskaa oli kokeilla lapasia, kun peukalo vielä puuttui.

pappilanmummo kirjoitti...

Intialainen peukalokiila on kiva neuloakin, kun sen oppii. Vaatii hetken totuttelua, kun on toisenlaista neulonut.

iso gnu kirjoitti...

Pappilanmummo: hetken tarvii ajatustyötä. Välillä olen tehnyt kaksi samanlaista kiilaa. Nyt alkaa mennä. Hyvä "nyrjäytellä" aivojaan välillä.

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeaa jälkeä!