torstaina, tammikuuta 03, 2019

2018 valmistunut

Viime kesän neulefestareiden langoista ei vielä puoletkaan ole muuttunut neuleiksi. Tämä lankakakku on poikkeus. Uusi tuttavuus minulle ja eka tällainen lankakakkukin.


Fingering weight
Composition: 75% merino & 25% nylon
Around 850m/200g (2x425m)
 

Vaaleanpunainen ei ole koskaan ollut lempiväri tai oikeammin se on ollut väri, josta en tykkää.  Roosan eri sävyissään olen viime vuosina pikku hiljaa  löytänyt ja se sopii yhä enemmän harmaantuvaan tukkaani. ;)


Oli niin kaunis, aurinkoinen pakkaspäivä viedä huivi ulos kuvattavaksi. Sormet meinasivat jäätyä reilussa pakkasessa. Mutta sain kuvia huivistani, joka on mielestäni niin ihana ja kaunis. Huiviin on olemassa jo muutama varaus, jos kyllästyn siihen. Jos en kyllästy, niin voisi kuulemma neuloakin sellaisen.

Mallihan on  Stephen Westin Dotted Rays
Neuloin tämän pääosin syksyn aikana ja se oli viimeistelyä vaille oli aika kauan. Pingoitus oli muka haastavaa, kun koko on iso. Lopulta tartuin itseäni niskasta kiinni ja sain homman hoidettua. Koko on karkeasti mitattuna n. 190 x 85 eli ihanan iso. Lankakin meni melkein kaikki ja päättelykerroksella mietin jo eri vaihtoehtoja, jos lanka loppuu. Puretaanko jonkun matkaa vai löytyykö sopiva lankaa pätkä varastoista? Riitti ja vähän jäi. Lankaa oli 200 g ja huivi painoi 195 g.


Nyt viime vuonna valmistuneet on esitelty, mutta kesken olevia töitä on paljon ja eri paikoissa. Niitä nyt lopettelemaan pikku hiljaa.

5 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Onpa todella kaunis huivi. Ihanat sointuvat värit.

Kutookutoo kirjoitti...

Kaunis huivi ja ihanat värit. Lankakakkusi yllätti, enpä olisi arvannut että sieltä tulee noin ihanaa vaaleanpunaista. Eipä ihme että moni on kiinnostunut huivistasi.
Pienet (ja miksei isommatkin) pokemonfanit meillä ovat tykänneet pokelapasista ja muistakin pokemonneuleista. Lapasia ja muita esitetään ylpeinä muille pokefaneille. Ehkä se voisi olla tapa harrastaa pokemonia ilman peliä, kuten arvelitkin : D.

iso gnu kirjoitti...

Repu: kiitos! Olen ihastunut noihin väreihin ja tänään pyhäpäivän kunniaksi käytin huiviani. Lämmitti hartioita ja esti vetoa niskassa. Siis kaunis ja käytännöllinen.

Kutookutoo: Kiitos! Itse asiassa ihastuin ensi tuohon vihreään, mutta ruo roosa on ihana.
Tänään just puhuin miehen kanssa, että jossain näin Pokemon -lapaset, mutta missä? Kiva kun kommentoit ja niin löysin taas lapaset. Kunhan saan muita kiireellisiä alta pois, niin lapaset puikoille.Niin voin ehkä saada yhden 6-v olemaan mummin kulta. Olisi muuten mutta,kun mummi ei suostu asentamaan ILMAISTA Poke-peliä puhelimeensa.:D

Sude kirjoitti...

Kaunis huivi ja kaunis väri. Tulee mieleen herkullinen vesimeloni. Niitä keskeneräisiä on minullakin kaapit täynnä ja tavoita onkin nyt yrittää saada edes osa niistä valmiiksi ;)

Iso Gnu kirjoitti...

Sude:Kiitos! Aina pitää kokeilla jotakin ja entinen jää kesken. Mutta sitten pikku hiljaa. Nyt yritän saada valmiiksi aina kaksi ennenkuin aloitan uutta. Saa nähdä onnistuuko. :D