maanantaina, helmikuuta 25, 2019

Ystävänpäivänsukat -haluta vai ei haluta ?

Niina Laitisen sukkia olen neulonut useammat ja olen ollut mukana myös hänen järjestämissään KAListeluissa. ( KAL eli yhteisneulonta). Tämä yhteisneulonta oli Facabookissa. Mietin aikani aloitanko vai en? Aloitin ja päätin kokeilla kapealla pohkeella ajatellen lastenlasta. En valinnut hempeitä värejä siksi. Muutenkin  yritän saada kulutettua lankavarastojani. Eka sukan nähtyään lapsenlapsi ei halunnutkaan, mutta sitten halusi kuitenkin.


Pohja on tummanharmaa, toinen väri on valkoinen. Molemmat ovat Nallea. Sinisen ja ruskean sävyissä oleva lanka on Austerman Step-lankaa.
Puikot olivat 3,25 mm KnitPick´s sukkikset.
 
 Sukat eivät ihan valmistuneet ystävänpäiväksi, mutta aloitettiinkin  myöhemmin. Varressa on viimeinen kuvio neulomatta, ettei tullut liian pitkät. Takkusin taas ristiin vahvistetun kantapään kanssa. Kaunis se on , mutta saan neulottua virheitä ja pääsee purkamaan. Jalkaterän kuvioista jätin viinilasit pois ja olin ottavinani varresta pois jättämäni kuvion tilalle jalkaterään. Toista sukkaa neuloessa huomasin luoneeni uudenlaisen kuvion. Väliäkö hällä, kun toiseen sukkaan tein samanlaisen raidan. Sukan koko 36 ja kulutus 142 g.


Hiihtolomalainen odotti kovin sukkia ja valmistuivathan ne ennen etelä-Suomen loman loppua. Lapsenlapsi teki jauhelihamakaroonilaatikon eka kertaa elämässään. Hyvää oli.


Loppuviikolla oli lisää etelän lomalaisia ja kylpyhuoneen lattia oli välillä tämän näköinen. Nyt sitten odotellaan seuraavia lomia.

4 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

Kiva kun vanhat bloggaajat välillä poikkeavat niin itsekin herää siihen että voisi useammin kierrellä vielä niissä jäljelläolevissa blogeissa joita on aikoinaan seurannut. Nätit nuo sukat. Itse olen niin hidas neuloja että mieluummin teen vaan lyhyellä varrella.

Iso Gnu kirjoitti...

Pirena, kiva kun vierailit ja kommentoit. Ilahdutti ja lämmitti. Kun "sain" hiihtolomalaiset kotiinsa, niin iski flunssa. Yskiminen on inhottavaa. Vastaaminen on jäänyt.

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat tuli!
Muistoja heräsi tuosta viimeisestä kuvasta! =)

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos Hepsi! Kelpasi neidille loppujen lopuksi ja tietenkin tuli uusia tilauksia.
Niin tuo oli arkipäivää joskus ja nyt välillä harvinaista herkkua.