perjantaina, maaliskuuta 08, 2019

Keskeneräistä

Edelliseen postaukseen liittyen, että vihreätä löytyy tältä isoäidiltä. Viime kesäinen kuva, jonka lapsenlapseni nappasi puistossa ollessamme. Vihreää: penkki, vesipullon korkki ja yksi neulekassini, jossa lukee knitting is my superpower.  Joskus muutamia vuosia sitten joku lapsenlapsista oli  sitä mieltä, että olen supermummi. Innokkaana kysyin, mitä kaikkea voimia ja tehtäviä supermummilla on. Vastaus oli: laittaa ruokaa. Se siitä supermummiudesta. :D


Tänään on ollut vähän muita hommia kuin neulominen. Eilen illalla oli pakko ottaa kuva tällä hetkellä aktiivisesti edistettäviä neuleita ja ei-aktiivisesti edistettävät ovat muualla ja muutamat edelleen kuvaamatta.
Aktiivikasa on tässä. Kolmet sukat näyttävät olevan kesken. Yhden pipon sain pois kasasta eilen. Kaksi huivia, joista puuttuu päättelyä ja tupsut. Yksi hartiahuivi on vaiheessa ja puuvillainen vauvanpeitto on just aloitettuna. Kuusi vaan!

9 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Ihan mukava kun on monta keskeneräistä. Kasasta voi aina valita sen mitä sillä hetkellä miellyttää tehdä. Samoin minulla on aina monen monta työtä kesken. Näistä tunnistaa sen supermummon =)

Repu kirjoitti...

Pitäisköhän kerätä omatkin keskeneräiset pinoon? Vai olisiko armollisempaa antaa olla?

iso gnu kirjoitti...

Sude: Eikö olekin kiva, kun voi tehdä erilaista eri tilanteissa. Yksin ollessa mutkaampia, seurassa helpompia ja telkkaria katsoessa. Pitää olla pikkutöitä laukkuun odotustiloihin jne. Kiitos olen siis
Supermummo!

Repu: riippuu siitä, miten koet. Mua ei yleensä haittaa keskeneräiset. On kiva tehdä eri juttuja välillä. Sitten niitä sitten taas valmistuu joskus. Kiva nähdä kun ne pikku hiljaa edistyy/on edistymättä. Ei aina voi neuloa.

Kutookutoo kirjoitti...

Ihana kasa :)
Mulla on vähän kaksijakoinen fiilis keskeneräisistä - toisaalta tykkään kun on paljon kesken ja aina voi valita mitä tekee, toisaalta olisi kiva saada välillä kasaa pienemmäksi. Vaikka aina kun jotain saa valmiiksi niin sitten pitää aloittaa toinen... loputon kierre :)

satunNainen Paula kirjoitti...

Veljentytöt sanoivat Äitiäni supermummoksi, kun aloitti painonnostosalilla käynnit 75-vuotiaana. :o)
Väittäisin, että puikkojen heiluttelu on terveellisempää!! Ihana kassi!

iso gnu kirjoitti...

kutookutoo:Kiitos! Totta, kyllä nuokin tuntemukset on tuntuvat välillä.
Paula: yritän myös käydä epäsäännöllisen säännöllisesti kuntosalilla (lähinnä tautini aiheuttavat pakollisia taukoja) , mutta ei kivaa. Samaa mieltä puikkojen heiluttelu tekee hyvää myös aivoille! Just mietin kun laitoin kuvan, että kenen kassi. Ositn muistaakseni viime kesänä joltain Neulefestareilta täältä Jyväskylästä. Hyvä kassi.

Hepsi kirjoitti...

Siinäpä on monta keskeneräistä, mutta piankos Super-Mummi ne selvittää! =)

Iso Gnu kirjoitti...

Katsotaan miten tämä supermummi selviää. Yritys on hyvä kymmenen.

liisan kotona kirjoitti...

Hei. Tulin vastavierailulle. Sinullahan on monenlaista kaunista käsityötä syntynyt. Olisin klikannut itseni lukijaksi, mutta sellaista mahdollisuutta en löytänyt, joten linkitän blogisi blogiini. Mukavaa viikonloppua toivoo Liisa/ Liisan kotona blogista