lauantaina, maaliskuuta 23, 2019

Pääsiäissukat

Piti keksiä joku arpajaispalkinto ja niin taas kerran kaivoin lankavarastojani. Yritin löytää keväisiä lankoja. Nallea löytyi kevään vihreä ja perusvalkoinen. Oranssia lankaa muistin olleen, kun se oli ystävänpäiväsukkien yhtenä värivaihtoehtonani. Löytyihän se oranssi Sisu, joka tosin on jonkin verran ohuempaa kuin Nalle, mutta sopii kuitenkin noiden lankojen kanssa.


Aloitin Niina Laitisen Pääsiäissukat, mutta se oli sen verran hidasta, kun oli vain joku päivä aikaa ja paljon muuta hommaa. Purin sen alun ja palasin takaisin tipluraitoihin. Niitä olen tehnyt ennenkin ja mallia ei tarvitse katsoa ja aika lailla tulee yksivärisiä kerroksiakin. Ainoa hankaluus oli vain , että langat menevät välillä sotkuun ja saa selvitellä. Vihreässä raidassa on keltaiset tiplut, mutta kuvassa eivät näy niin hyvin kuin sukissa.Huomenna nämä ovat jonkun sukat. Lankaa kului 74 g.

8 kommenttia:

satunNainen Paula kirjoitti...

Ihanan keväinen sukkapari!

Kutookutoo kirjoitti...

Voi miten kauniin raikkaat kevään värit! Kaunis sukkapari.

liisan kotona kirjoitti...

Onpa keväiset värit. Kauniit sukat :) Mukavaa sunnuntaita :)

Matleena kirjoitti...

Oikeat pääsiäissukat! Kivoja nuo tipluraidat.

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos Paula! Oli hauska yllätys, kun vielä kaikki muutkin arpajaispalkinnot olivat keväisissä väreissä.

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos! Itse asiassa näitä sukkia oli kiva kutoakin. Vielä tämä raita....vauhdilla eteni.

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos Liisa! Oli mukava sunnuntai. Tapasin paljon vanhoja hyviä ystäviä. Sukat voitti nuorehko isä, joka säästää ne lahjaksi vaimolleen?

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos Matleena! Noilla tipluraidoilla olen tehnyt jämäsukkia. Aina uudellä värillä tiplut ja sitten se on seuraavan raidan pohjaväri. Voisikin taas kutoa jämiä pois.