perjantaina, kesäkuuta 07, 2019

Alkupäivien KYHäilyt - ei aikajärjestyksessä

Olen ollut koko kesäkuun alun pääkaupungissa lastenlasten seurana. Blogannut en ole koskaan puhelimella ja nyt hyvä yritys. Kuvia sain tähän postaukseen, mutta kuvien järjestystä en saanut helposti muutettua. Olkoon näin.

Tämä junasukkapari on neulottu jämälangoista ja vähän raitoja sovitellen. Nämä ovat 5.6 aloitettu ja juuri päättelin. Lankana Katian Jaipur, jossa on puuvillaa, villaa ja keinokuitua.


Hesassa olen talvella aloittanut dominopeiton ja ajattelin jatkaa ehkä muutaman palan tempauksen aikana. Se tasoittaa muutamaa isompaa työtä. Lankana on Seitsemän veljestä. Tämä oli 2.päivän työ.


Nämä sukat on aloitettu Katia Jaipurista joskus ja ovat olleet lähinnä odotushuoneissa neulottu. Eka sukka oli osin tehty ja nyt jatkettiin. Junamatkalla neuloin. Eka päivän työ.


Hesassa on Seitsemän veljestä lankoja lähinnä torkkupeitto varten. Mukana oli kokonainen kerä harmaata ja siitä aloitin miesten sukat. Sininen ei peittoon ja se valikoitui siksi raitalangaksi. Tämä on 4.6 aloitettu työ.


Neulefestareiden etkoiluhuivi on aloitettu heti kohta ohjeen ilmestyttyä. Siis WIP-neuleena on mukana. On eilisen eli 6.6 työ. Tarkoitus saada valmiiksi ennen heinäkuun alun Neulefestareita. Olen ajatellut neuloa sitä automatkoilla.


Nämä sukat on aloitettu 3.6 varaston kätköistä löytyneestä Nalle Garden-langasta.

Seuraavat sitten helpommin kotikoneella.

Ei kommentteja: