sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2019

Toivottu huivi

Huiveja on neulottu viime vuosina useampi. Hyvä ja rakas ystävä toivoi huivia ja kyselin väritoivomuksia. Vähän ehkä arpoenkin lähdin neulomaan huivia. Malliksi valikoitui Villapesupinnat. Ohje on ilmainen Ravelrystä. (postaan tätä puhelimesta, joten laitan linkit kun pääsen isomman vempaimen ääreen.)
Saaja oli ilmeisen tyytyväinen lahjaansa. Itsekin olen tyytyväinen huiviin pienistä virheistä huolimatta. Kiva ja reilunkokoinen huivi. Tällä mallilla voisi tehdä toisenkin. Pääteltävää on tosin, mutta osan langoista kieputtelin neuloessa ja vähän vähemmällä pääsin. Ohje löytyy netistä. Olisikohan ollut Dropsin sivuilta bongattu.
Lankoina on Skinny single crystal vaalean harmaana, Skinny singles film noir vaaleana monivärisenä, Skinny singles graphite tumma grafiitinharmaa sekä Handun Minimerino totinen Carmen punaisena. Puikot 3.5 ChiaoGoo. Kulutus oli 196 g ja siis lankoja jäi reilusti. Uutta huivia neulomaan. Ei vaan nyt on KYHäilyt menossa ja sielläkin kyllä pari huivia monenlaisen muun tulossa olevan lisäksi.

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiva malli jota minäkin olen katellut "sillä silmällä". Vaihtelua piisaa ja se on kiva juttu. En oo tiennytkään, et puhelimellakin voi postata!

Iso Gnu kirjoitti...

Olen ollut aika usein lapsenlapsia hoitamassa ja "kone" on kännykkä. Lopulta se onnistui. Kuvat olin ladannut kotona valmiiksi.
Huivin malli on kiva ja vaihteleva. Langanpäitä kyllä on.

Matleena kirjoitti...

On niin houkuttelevan kaunis huivi! Tätä mallia minäkin luulin tekeväni mutta se olikin villapesufestivaali eikä villapesupinnat. No, ehkä vielä teen tällaisenkin joskus, kun jäi hiukan kaihertamaan tuo mokani.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena :tykkäsin huivista. Mielestäni siihen saisi hyvin upotettua jämäkeriä. Niitä alkaa olla jonkin verran, kun olen useamman huivin neulonut.