tiistaina, tammikuuta 07, 2020

Yhteenvetoa vuodesta 2019

Tammikuu on hyvässä vauhdissa  ja viime vuoden tilastoja olen mietiskelyt, mutta jos nyt kirjoittaisi tänne. Opettelin tekemään kollaaseja. Muutaman kuvan erinäisten tohelointien jälkeen sain aikaiseksi kuitenkin. Kaikista viime vuoden töistä en laittanut näihin kollaaseihin. Mutta näkyväthän ne blogissa kuitenkin.
Huiveja tein useamman viime vuonnakin, vaikka osa jäi kesken. Edellisen vuoden  Haiku- huivi valmistui ihan vuoden alussa ja on käytetty aika lailla. Villapesusiskot matkusti maailman toiselle puolelle lämmittämään. Viisi isoa huivia neuloin, pienempiä useampi varmaankin myös samana verran. Boris.-koiramme sai useamman huivin, kun orava vei aina huivin omaan käyttöönsä. Alhaalla keskellä oleva huivi on vielä esittelemättä ja paremmin kuvaamatta. Lapsenlapsille tein kaksi Harry Potter-huivia.
Sukkiakaan ei jaksa kaikkia laittaa tänne. Aika monet ovat löytäneet uuden kodin. Sukkia on vauvasta vaariin. Osa ihan perussukkia ja osa erilaisista yhteisneulonta-projekteista.
Mustia miesten sukkia tein kaksi paria. Mustat ei oikein innosta, mutta niitä aina kysytään. 
Sukkia tuli valmiiksi vuoden aikana 47 paria ja kolme paria säärystymiä.

Tässä on kaikkea sekalaista. Etiopian nuttuja tein oikeasti yhden, mutta entisetkin löysivät tiensä Tansaniaan.  Yksi vauvanpeitto valmistui, oma dominopeitto on hätävaraneuleena Hesassa ja valmistuu joskus. Alakuvan Susanne Sommerin neule valmistui Neulefestareiden aikaa ja on ihana.


Kaikenlaista pientä on valmisunut vuoden aikana myös , harmaasta langasta virkattu valeampiaispesiä, pikkus sukkia joulukalenteriin, pipoja.  Lapaset näköjään puuttuvat, mutta ei väliä. Niitä oli 4 paria. Pipoja oli samoin 5. Kesken on useampi työ, mutta oli valmistuneita kuitenkin reilusti yli 70 työtä. Lankaakin kului reippaasti yli 7 kiloa. Pois lahjoitin yli 8 kiloa ja jonkin verran meni kirpparille. Tämä on nyt tällainen pikakatsaus menneeseen vuoteen.

Neulottu on tänäkin vuonna jo, mutta viimeistelty ei ole vielä. Yhdet kirjoneulelapaset aloitin lapsenlapselle tilauksesta, toinen pyysi kuviolangasta sukat.

Lämmin kiitos kaikista kommentoinneista ja keskusteluista ja livenä tapaamisistakin viime vuonna!

12 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Uh-huh mikä määrä neuleita! Mä en oo tämmöstä koostetta koskaan tehnyt, enkä tee. Mä en osaa tommosia kuvakollaaseja tehdäkään.
Mutt vaikka mä mun mielestä koko ajan oon puikot käsissä niin en mä kyll ehdi kasoittain esim. sukkia tekemään ja sen lisäksi sit vielä noin paljon kaikkea muuta.

iso gnu kirjoitti...

Kristiina: Opettelin kollaasia, mut ei ihan mennyt niin kuin halusin. Ehkä joskus. Yksi syy neuleisiin on se, että kuljen niin usein täältä Hesaan ja takaisin joko autossa pelkääjän paikalla tai junalla. Neuleet edistyy kummasti kolmen tunnin aikana. Toinen syy on on ollut tyhmä jalka, jonka kipuilu on estänyt tehokkaasti liikkumista. Lastenlasten mielestä neulon nopeasti. :D Mua on perussukkia paljon, ne on nopeita.

Matleena kirjoitti...

Valtavan määrän olet taas saanut aikaan! Sehän ei ole mitään uutta eikä sitä kannata vähätellä ollenkaan. Kiva on katsella kuvia valmiista töistäsi, vaikka olen tainnut nähdä ne kaikki jo aiemminkin.
Ja kollaasin tekoa vaan harrastamaan. Muistan, miten se minustakin oli aluksi vaikeaa, mutta pikku hiljaa se helpottui ja nykyään sujuu jo mielestäni hyvin vaikka en varmaankaan yllä ammattilaisen tasolle. Minulle riittä oma tasoni ihan hyvin.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos Matleena! Kaikki on ollut jo blogissa tosiaan.
Kuvani riittävät samoin minulle, mutta itsekritiikkikin nostaa päätään ja yritän sen vaientaa. Enää ei näe niin tarkkaan kuin aiemmin, toisina päivinä näkö on huonompi. Suvun kuvauksen ammattilaisille eivät kelpaisi, mutta minulla onkin tarkoitus pitää itselleni jonkinlaista päiväkirjaa töistäni. En muuten muistaisi niitä.
On kauhean mukavaa, kun jaksat/te kommentoida.

Kutookutoo kirjoitti...

Ihana määrä ihania töitä!
Sama juttu minulla, kuvaan ja laitan käsitöitä blogiin ihan vaan sillä että muistaisin mitä on tullut tehtyä. Eihän ne mitään huippukuvia ole, mutta eipä bloggaamisestani liioin makseta :). Bloggailu on enempi oman rakkaan harrastuksen raportointia ja seurantaa, ja jos siitä tulisi liian vaativaa ja aikaavievää, niin taitaisipa jäädä tekemättä. Säästän laaduntarkkailun mielummin itse käsityöhön. :)

iso gnu kirjoitti...

Kutookutoo: Kiitos! Juuri niin, työt muistiin ja tarkkaillaan työn laatua. :)

Sude kirjoitti...

Tuottoisa oli sinunkin vuotesi, monenlaista valmistui. Neulerikasta tätäkin vuotta sinulle.

iso gnu kirjoitti...

Sude, sinullekin neulerikasta vuotta!

Hepsi kirjoitti...

Hurja määrä valmistuneita, kyllä sie oot tuottoisa! ♥

Liisan kotona kirjoitti...

Onpa siinä melkoinen määrä upeita neuleita ja sukkia :)

iso gnu kirjoitti...

Hepsi ja Liisa: Kiitos!

Unknown kirjoitti...

Alright...

What I'm going to tell you may sound kind of weird, and maybe even a little "out there..."

BUT what if you could simply press "PLAY" and LISTEN to a short, "magical tone"...

And magically bring MORE MONEY into your life???

And I'm really talking about BIG MONEY, even MILLIONS of DOLLARS!

Sounds way too EASY??? Think this couldn't possibly be for REAL?!?

Well, Let me tell you the news...

Sometimes the most significant blessings life has to offer are the easiest to RECEIVE!

In fact, I'm going to provide you with PROOF by letting you listen to a REAL "magical abundance tone" I developed...

(And COMPLETELY RISK FREE).

YOU simply hit "PLAY" and the money will start coming into your life... starting so fast, you will be surprised...

CLICK here NOW to enjoy the wonderful "Miracle Money Tone" - as my gift to you!