lauantaina, huhtikuuta 18, 2020

5.viikko takana

Viime viikolla en kuvannutkaan valmistuneita, ei ollut. Neuloin yhtä ja toista neuletta. Ei oikein jaksanut keskittyä yhteen työhön. Mutta nyt on taas valmiita töitä. Korona-korini alkaa täyttyä. Nimue-sukat ovat edelleen kesken ja on päättämättä miten etenen. Kiitos vinkeistä! Olen aloittanut yhden huivi-KALin Trick of the Light ja se toivon mukaan valmistuu toukokuussa. Viimeinen vihje tulee huhtikuun lopussa.


Tässäpä tällä viikolla valmistuneet työt kasassa takapihan siirtolohkareella. 


Etiopian nuttu on Woolia ja ilmeisestikin Nalle Taikaa. Neulon nutut pyörönä. Pipoon ei jäänyt paljon lankaa, mutta sävyyn sopivan neulon ehkä ensi viikolla. Lankaa kului 78 g.


Yhdet Kinket pinkillä värillä neuloin aiemmin  ja nyt toiset  lemmikinsinisellä. Pari pientä virhettä on tullut varren kirjoneuleeseen. Huomasin ne ekassa sukassa toista sukkaa neuloessa. Eivätköhän kelpaa jollekin kuitenkin. Minulla ei ole mitään sinistä, mutta nämä ovat itsestäni kivat sukat väritykseltään. Lankaa näihin meni 138 g.

Monetkohan kertut olen neunut, en ole laskenut. Nyt vaihteeksi lempeänkeltaisesta Seitsenän Veljestä-langasta. Ylipäätään on hauska nähdä Kerttuja maailmalla. Joskus Kerttu-tädin kanssa katseltiin netistä valmistuneita Kerttu-sukkia. Näihin sukkiin kului 95 g.


Tämä Mark &Kattens Fame Trend -lanka kerän olen saanut tai ostanut joskus kauan, kauan sitten. Olisin tarvinnut yhteen kokoukseen helppoa neulottavaa ja löysin kerän ja aloitin helpon kolmio-huivin. Lisäykset keskellä ja reunoissa. Kokous tosin peruuntui ja muuttui huomattavasti lyhyemmäksi verkkokokoukseksi.Huivia kuitenkin neuloin. Aina välillä olen tätä neulonut telkkaria katsoessa. Yläkuvassa värit on oikein ja alakuvassa näkyy malli. Joku jälkeläisistä taisi tilata tämän huivin. Lankaa kului 94 g. Pingotus sujui helposti. ;) Laitoin tuuletustelineelle kasteltuani huivin. Huivin pingotus onnistui hyvin kevättuulessa.

 

9 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Pitääkin taas neuloa yhdet Kertut. Se on ihana malli.

Liisan kotona kirjoitti...

Oletpa ollut taas ahkerana. Ihania neuleita. Mukavaa sunnuntaita <3

Matleena kirjoitti...

Upea määrä sinulla onkin valmistunut viikolla 5! :) On muuten kiva seurata ajan kulumista tämän "koronakalenterisi" mukana noiden valmiiden töiden lisäksi.

iso gnu kirjoitti...

Repu: Kerut on ihanat sukat. Niin on minun sataa vuotta lähestyvä Kerttu-tätinikin. :)

Liisa: Korona-eristys on vienyt niin monia asioita pois päivistäni, että neulomisaikaa on enemmän. Mutta sekään ei aina huvita. Tämä tilanne kuluttaa kyllä henkisiä voimavaroja. Kiitos sunnuntaitoivotuksesta ja olikin ihnan kävelyretki järven rannalla kevään tuloa ihaillen ja lintuja katsellen. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

Matleena: Tässä on myös osin edellisellä viikolla aika pitkälle neulottuja. Päivät ja viikot tahtovat puuroutua, niin viikkokalnetri pitää jotenkin ajan tasalla. Näin paljon mennyt, kyllä sitä jaksaa edelleen..

Hepsi kirjoitti...

Minä olen tainnut neuloa vain yhdet Kertut, vitivalkoiset, vaikka se on niin kaunis malli. Ihanat myös noi sinisävyiset sukat sekä huivi.

KristiinaS kirjoitti...

Näköjään on hyvä et on noit keskeneräisiä ni tulee valmistakin. Mul ei oo valmistunu ny mitään ku tikuttelen 700 grammaa hamppua mekoksi, vähän kestää.
Vieläkö noita Etiopaialaisia tehdään, eiks niitä oo jo maailma täynnä?

Iso Gnu kirjoitti...

Kristiina: en osaa sanoa nämä ovat menossa Tansaniaan Mufindin alueelle. Aikuisen mekon tekoon meneekin aikaa. Mulla on kaksi KAL- neuletta kesken. Välillä teen muutakin, varsinkin telkkaa katsoessa.

satunNainen Paula kirjoitti...

Teet tosi monipuolisesti! Itseäni alkoi keväällä villasukat tökkiä, mutta oikein muutakaan en saa aikaiseksi...
Siniset sukat ovat tosi kauniit, vaikka en minäkään ole sinisen ystävä. Tässä erittäin onnistunut värisetti.

iso gnu kirjoitti...

Paula: Kiitos kommentista!sinä saat monenlaista muuta aikaiseksi. Nytkin oli taas niin ihania sisustuskuvia.
Jännä kun sininen ei ole mun väri. On välillä pakko tehdä, kun moni tykkää kuitenkin sinisistä. Nuoret tykkä nykyisin mustista. Nythän niitä voisi taas neuloa kun on niin kirkasta.