Friday, June 26, 2020

Laiska töitään laskee

Tässä nämä nyt ovat korona-kevään ja alkukesän aikana valmistuneet neuleet. Kaikki on esitelty jo, mutta teki mieli laittaa vielä kerran ne samaan kuvaan. "laiska töitään laskee" sanoisi äitini.
On jo esitelty ja ei niistä sen enempää. Pikku hiljaa saavat siirtyä meiltä muualle.


Edelleen kesken on tietenkin neuleita kuten aina. Kolmet sukat ovat kesken enemmän tai vähemmän. Huivin pitsiosuus edennyt ehkä kerroksen pari viime kerrasta. Vasemmanpuoleisen Mehukekkerien ohjeella neulottu Trio- neuletakki on tulossa yhdelle kuopus-lastenlapselle. Hihat puuttuu. Oikean puoleinen on ennen juhannusta aloitettu toiselle samalla koolla ja mallilla ja siinä on jo hihaakin tehty. Kolmas on lankoina kolmannelle kuopus-lapsenlapselle. Kiva kun on kolme samanikäistä serkusta. ;)  Jos teen yhdelle, niin melko varmasti teen toiselle ja kolmannelle. Isommat eivät ole nyt tilanneet kuin sukkia. Spesiaalitoiveita on sukkiin ja siksi on ruvettava mallin ja lankojen etsintään.

 

Pihan pionit ovat nyt täydessä kukassa, sekä tämä että valkoinen pioni. Helteellä vaan kukat menee niin nopeasti ohi.

 Hyvää kesää kaikille!

11 comments:

Repu said...

Onpas taas tullut paljon valmista. Jos minun pitäisi tehdä kolmelle kasvavalle jotain samaa, ehtisi ainakin kaksi kasvaa ohi.

KristiinaS said...

Paljon oot tehny. Kiva yhteiskuva.

Sude said...

Eiköhän noilla jo vähän aikaa talvella tarkene =D On siinä melkoinen kasa.

iso gnu said...

Repu : sitä oli niin poikkeuksellinen kevät, kun kaikki oli peruttu. Ehti neulomaankin. Oli tavallista enemmän kotosalla. Jää joskus kesken eli löytyy huushollista aloitettuja, muttei valmiiski neulottuja..:)

Kristiina: Kiitos!

Sude: Tarkenee kyllä. Lapsenlapsista tytöt on käyneet neuleet läpi, mutta ei ollut just sopivaa ja niin tuli tilaukset. Kyllä ne kaupaksi menee.

Kutookutoo said...

Ihana kasa! Olisi kyllä kiinnostavaa joskus laittaa samaan läjään kaikki mitä on tehnyt, ne kun tuppaa unohtumaan sitä myöten kun valmistuvat ja lentävät maailmalle.
Ihana on keskeneräistenkin kasa. Sinun toimeliaisuudella siinäkin on pian valmista. Ei siis ollenkaan laiskuuuta :)

Matleena said...

Niin upea kasa neuleita siinä! Noin sen huomaa, kuinka paljon en tehnyt, kun kerää kaikki samaan kuvaan.
Minä olen monesti miettinyt, miten sinä pysyt "mukana", mitä keskeneräisiä töitä sinulla on. Minä kun itse olen sellainen yhden tai korkeintaan kahden työn tekijä. Mutta meitähän on niin moneen tyyliin käsitöitäkin tekeviä.

Iso Gnu said...

kutookutoo:todella neuleet tahtovat unohtua,mitä on tehnyt. Jotkut jäävät mieleen joko hankaluutensa takia tai on niin käytettyjä. Pois annetut tahtovat unohtua. Nyt on pientä viivästystä neulomisessa, kun olemme olleet yhden lapsen perheen kanssa paljon. Sitten viikon tauko ja seuraava lapsen perhe.Mutta ihanaa pitkän kevään jälkeen.

Matleena: helposti nuo unohtuvat ja siksi osaksi otin kuvia.
Ihan hyvin pysyn kärryillä :) Voi tehdä, mikä huvittaa. Pitää olla hankalampaa ja sitten telkkarineuletta.

Hepsi said...

On kyllä hurja kasa, mulla ei valmistunut kuin parit sukat ja pari Tyyneä, muistaakseni. Eikä kesäkuussa valmistunut mitään, keskeneräisiä kyllä on muutama.

Iso Gnu said...

Hepsi:koko eristyksen ajan olin kotona,en käynyt kaupassakaan. Sitä tuli neulottua aina kun istahti. Nyt teen neuletakkeja lastenlapsille ja yhdet pitkään kesken olleet sukat sain kesäkuussa valmiiksi vain. No jos heinäkuussa valmistuisi.

satunNainen Paula said...

Hertsimaleijaa, siinäpä on lämmikettä moneen jalkaan! Nuo Etiopia-nutut ovat aina yhtä suloisia! Siivoillessa löysin ison kopan taas Nalle-langan loppuja, voisikin ottaa taas kevyeksi kesäkässyksi!

Iso Gnu said...

Kiitos Paula! Nutut on suloisia. Kerran sainkin kuvan ienistä tansanialaisvauvoista neulomani nutut päällään.Nyt olen neulonut kuopuslastenlapsille, kolmelle serkukselle neuletakkeja.