keskiviikkona, tammikuuta 06, 2021

Joulukalenterini


 Ostin syksyllä Misanjan Lankajoulukalenterin. Nyt minulla on 20 gramman minilankavyyhtejä 22 kappaletta, muutama uusi silmukkamerkki ja muutama ohje (kassille, laukulle, pikkuhuiville,sukille) ja uudet KnitPron päättelyneulat. Kiva niitä oli avata päivittäin kaiken pimeyden keskellä. Nyt olisi raitalankaa sukkiin. Ilmeisesti kuitenkin hetken vielä katselen niitä. Kaksi minivyyhtiä ei ollut sukkalankaa, vaan ohutta nokkoslankaa ja langalle oli huiviohje. Niin onhan vielä hyvä paaksu , kaunis pahvilaatikko ja 24 pikkulaatikkoa, joihin voisi tehdä itse uuden jouukalenterin. Tai tehdä isosta pahvilaatikosta sukkalaatikon valmistuneille sukille. 

4 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Sinullakin on ollut kiva kalenteri.

KristiinaS kirjoitti...

Voi jufe ku kiva kalenterio on ollut. Mulle tosin ois vaikee neuloa nuo langat, siis miten raidoittais jotain tms. Noh, aika tavaran kaupitsee.

Matleena kirjoitti...

Tuleepa kauniita raitoja vaikkapa sukkiin noista langoista. Ja tuosta aloittamastasi ryijystä se vasta kaunis tuleekin, niin ihanan raikkaat ja pirteät värit.

Iso Gnu kirjoitti...

Raitalammas: etenkin tänä korona-aikana kotona ollessa oli jotain kivaa odotettavissa.

Kristiina: kiva oli. Raitoja, muistaakseni Tiina Kuun kirjassa oli sukkia, joihin tuli vähän vain kuvioita tai voi tehdä eri väreillä. Katsotaan mihin ne menevät. Nyt ovat tallessa ja hiplaan vaan.

Matleena: Kiitos. Raidatkin sukissa on kauniita. Ryijy on kaunis, kun valmistuu.