sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2021

Neulefestareilta

Lankaa, lankaa,lankaa


Ilun merino sinkkua on 700 g - ehkä vähän liikaa. Mutta näistä pitäisi tulla itselleni Veera Välimäen Breathing Space-pusero, jonka kaikki muut ovat tehneet kauan sitten. Saa nähdä milloin pääsen aloittamaan.

Olen jonkun verran neulonut sukkia Zauberball-langasta. Ilu on nyt värjännyt ihmepalleja ja yhdet sukkalangat ostin. Vähiin Ilun langat oli mennyt, ennenkuin ehdin ostoksille.


Rouva Silmusolmun sukkalankoja ovat nuo punaisen sävyissä ja meren värinen on merinosinkkua. Viime mainittu lanka on nimeltään Capri. 

Ilon tiskiltä ostin Aaraa. Sukkiin menevät nämä langat. Kahden pikkuvyyhdin langat menevät sukkiin, joiden ohje on ilmaisena Ravelryssä ja mallin nimi on Solina.


 Tässä sitten on koko kasa eli 1,3 kiloa lankaa tulevalle talvikaudelle. Siellä istuttiin Toivolan pihalla varjojen alla lämpimässä (vähän liian lämmintä). Jaksoin istua kolmena päivänä pitkän eristyksissä olon jälkeen, Toista vuotta ollut lähes kotona. Ihanaa oli jutella uusien, ei ennestään tuttujen ihmisten kanssa ja miksei vanhojenkin tuttujen kanssa. Terveiset kaikille neulekavereille, joiden kanssa vaihdettiin ajatuksia mm. neulomisesta kielten oppimiseen, neulemalleista purkamiseen, ihmisen muistista oman elämän historiaan ja ihailtiin kaikkien ostoksia ja neuleita. To do-lista kasvoi taas.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Uh-huh mikä määrä lankaa! Kauniita ovat kaikki ja vihreistä tulee varmasti kaunis Priiting Speis.
Olis kyllä ollu ihana olla festareilla, varsinkin kun luki sun keskustelun aiheista. Mä niin kaipaan kaikenlaista keskustelua, ei vaan sellaista ohimenevää höpinää kauniista säästä. Mutta kun ei ollu matkaseuraa ja helle, tylsä junassa itekseen istuksia. Lauantaiaamuna sitten tuli tekstari että hotellissa olis petipaikka mullekin. Mutta myöhäistähän se enää oli lähteä. Ja niiden kanssa ois ollu kiva matkustaakin, pah.

Iso Gnu kirjoitti...

Kristiina: todella on ollut hirveä ihmisten tapaamisen ikävä. Välillä jo eristyksissä luulin, etten kohta osaa keskustellakaan kenenkään kanssa. Ensi vuonna..., mutta sitä ennen jotain muuta varmaankin.

Matleena kirjoitti...

Ihania lankoja olet löytänyt festareilta! Minulle taitaa niistä olla ainoastaan Ilun langat tuttuja, mutta hyvin olen pärjännyt ilmankin. On mielenkiintoista seurata, millaisiksi neuleiksi lankasi muuttuvat. 😊

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena: Kiitos! Ihania on. Ilun langoista teen itselleni puseron ja muista yhtä lukuunottamatta on tulossa sukkia (kuinkas muutenkaan)