torstaina, syyskuuta 12, 2024

Jämälankahuivi

Aloitin joskus keväällä huivin huivilankojeni jämistä. Aloitin kapeasta päästä ja lisäykset on toisella sivulla joka toinen kerros.  Molemmisssa reunoissa on 2 silmukan i- cord.  Värien vaihtumiskohtaan tein muutaman kahden kerroksen raidan.



Aion pitää huivia takin alla. On ohut, kun on fingering-vahvuisista langoista neuloista. Pyöröpuikot on ehkä 3,5 mm. Lankaa kului 175 g. Kuvassa vain sutaisin huivin kaulaan ja kuvasin.


Kuvat on otettu Titityyssä Neulekoulussa tämän viikon tiistaina. Siksi huivissa on vähän taitoksia, kun oli kassissa rutussa. Mukana oli Lento-puseroni, johon en ole kevään jälkeen tarttunut. Nyt vielä yksi takunnut kesäjuttu pitää saada alta pois.  Mutta ehkä kohta jatkan sen jälkeen. Joululahjasukkia neulon kyllä välissä.


                                     Hyvää alkanutta syksyä!

5 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Jämälankahuivit on parasta. :)

KristiinaS kirjoitti...

Kiitos, hyvää alkanutta syksyä sinullekin. Mulla on edelleen neuleblääh vaikk luulin jo selättäneeni sen kun sain Vaakatakin lopulta valmiiksi. Sä oot kyllä ahkera neuloja ja aikaansaava kaikkea muutakin. Huivisi on aikas kiva.

Iso Gnu kirjoitti...

Näin on. Tuntuu ihanalta saada pois jämiä.

Iso Gnu kirjoitti...

Hienon Vaaka-takin olitkin neulonut. Nyt sinulla on ollut paljon muuta mielenkiintoista puuhaa, Kiitos , huivi on kiva minustakin.

Kutookutoo kirjoitti...

Kaunis huivi ja kohta niin kovin tarpeellinen!