Friday, August 25, 2006

Sukat ja ostoksilla - voisi olla pysyvä otsikko!Valkea kuulas -omenapuussa yhdet lapsen sukat. Löysin ekan sukan (siis parittoman)valmiina, kun hain patalappuihin lankoja kätköistäni. En raaskinut purkaa, vaan tein parin sukalle. Ne löytävät tiensä mitä suuremmalla todennäköisyydellä myyjäispöydälle. Minulle on kysymysmerkki tuo langan väri; miksiköhän olen ylipäätään ostanut sen? En ole ostanut ainakaan suuresta mieltymyksestä. Kuvasin nuo sukat tuossa omenapuussa, että kuvassa olisi jotain väriä ja raikkautta.

Kävin tänään ostoksilla töistä päästyä. Uusin Verena (saksankielinen neulelehti) löysi kodin taas meiltä. Monen mallin kohdalla kutkutti sormia. MadeByMyself esitteli lehden, vilkaiskaapa!

Lankaa --ihan vähän vaan! 150 g Seitsemän veljeksen luonnonvalkoista - oli pakko ostaa,kun Apupupun kuuluu olla kasvoilta vaalea. Uhoava uhosi tänään blogissaan suomalaistuttuaan taas aloittaa neulomisen ja Apupupun. Hänkin tarvitsee lankaa!

Niin ostin myös kirjan, jota useammat ovat jo esitelleet. Villasukalta löytyy kansi ja hintatiedotkin ja siksi kuvasin takakannen -vaihtelun vuoksi. Siis kyseessä on Annukka Mikkolan Käsityön pikkujättiläinen.

1 comment:

villasukka said...

Sama otsikko kävisi mullekkin :) Paitsi että ehkä sukkahaaveita - muut neuleet vievät liikaa aikaa! Kirjaa olen lukenut aika tarkkaan - tykkään!