Monday, August 07, 2006

Taas sukkapari lisää/ Socks againOlimme viikonloppuna Helsingissä ja kävimme asuntomessuilla ihmettelemässä pieniä tontteja ja isoja taloja (kuka siivoaa ja pesee ikkunat!). Olen tyytyväinen yksikerroksiseen, selkeään ja ei niin isoon taloon ja reiluun tonttiin ja kunnon keittiöön. Mitä se gnu tekee automatkalla pelkääjän paikalla? Sehän kutoo puikot kilisten ja katselee maisemia ja keskustelee kuljettajan kanssa ja kuuntelee levyjä. Jos tahti hiljenee, niin nukkuu...

Sukat Seitsemän veljestä uusi syksyn väri jättiraidassa -luumu , petroolin sininen, poltettu oranssi ja karpalon punainen. Nelosen puikoilla ihan perussukka, senhän osaa tehdä miltei silmät ummessa.

I like to knit socks, when I am sitting in our car (my husband is driving) or in front of TV. At the weekend we visited in Helsinki . It takes about three hours to drive Helsinki and the same time back. I have a good time to knit, to talk with my husband and to look at landscapes. The socks are from Novita´s Seitsemän veljestä (=The Seven brothers) in large stripes (plommon, blue,orange and red).

3 comments:

uhoava gnu said...

Kivan varinen uusi raitalanka! Edellinen jattiraita oli hiukan kirkas makuuni, mutta tuohan on natti marjainen sekoitus.

Villasukka said...

Kirjainta siis...G on ihan liian vaikea, vaikka se Gnu-perheelle mainiosti sopisikin. Otetaan Suomi-versio siitä eli K. Omia ärriäkin piti kyllä miettiä yön yli...

MysteryKnitter said...

How pretty socks!