Monday, September 18, 2006

Vihreä huivi tulevia talven viimoja vastaanPupuja on tullut ja nyt huivi valmistui vaihteeksi. Värit valitsin ihan itseäni ajatellen. Vihreä ja ruskea ovat värit, joista on vaikea päästä irti - jos nyt haluaisinkaan. Joskus vain muoti päättää, etteivät nämä värit ole muodikkaita ja silloin niitä ei saa. Siksi on ruskeata ja vihreää lankaa oltava jemmassa. Minkähän selityksen keksisi muun värisille langoille?
Lanka oli Mark& Kattens Iceland ja koostumus on: 55 % villa, 35 % akryyli 10 & polyamidi. puikot olivat 7. Kokeilin erilaisia malleja ja päädyin lopulta jonkinlaiseen valepatenttiin: o,n/o,n, o/n,...Voiko enää monimutkaisemmin selittää? Lankaa meni reilu 4 kerää á 50 g /60 m. Jäi vähän (siis melkein 50 g) lankaa ja nyt suunnittelen pipoa pariksi huivilleni. Lisää pitää kuitenkin hakea yksi kerä. Ostosreissu kirkkopuiston kupeeseen Pikkulinnaan on siis edessä taas. Kuvassa on sisäinen minäni eli " sisälläni asuu nuori, hoikka nainen". ;)

4 comments:

Petra said...

Onpa ihanan muhkea huivi, varmasti lämmin talvella!

Helmis said...

Onpas muhkea huivi. Selitysosasto kolahti, aina pitää olla kaken maailman värejä jemmassa, kun ei ikinä tiedä, milloin niitä sitten seuraavan kerran saa. Nih!
Kiitos naputteluista vieraskirjaani ja nappasinpa tuosta upouuden (?) bloginapinkin mukaani.
Kiva nappi!

brianna said...

Ihanan runsas huivi ja blogin uusi ulkonäkökin on kivan raikas :)

MysteryKnitter said...

Very nice scarf!