perjantaina, lokakuuta 27, 2006

Lankoja jouluyllätyksiin?

Kävin tänään kiireellä keskustassa ja ostin erityistarkoitukseen vähän lankoja(siis se tarkoittaa vain kolme kertaa 50 g). Langoista kaksi kerää on 100 % silkkiä ja yksi silkki-villa-yhdistelmää. Nyt pitäisi ruveta säätämään ja kokeilemaan onnistuisiko yksi juttu, jota en ole ikinä tehnyt. Jos onnistuu, niin vajaan kahden kuukauden kuluttua kuulette eli siis näette. Jos en onnistu, niin langat joutuvat muuhun tarkoitukseen kuin suunniteltuun asiaan ja asia haudataan hiljaisuudessa. Tämä on varsinainen jouluyllätys itsellekin.

Kuva tulee joskus toisten, blogger ei suostu yhteistyöhön kanssani. Sitä paitsi kuvat eivät kyllä salamavalossa ole hyviä.

Edit: Haa, lopulta sain nämä miehekkäät langat tänne siirrettyä kuvana. Värit eivät ole ihan oikein, mutta viitteelliset. Eihän sitä nyt salaisuuksia voi kovin selkeästi esittää!


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iih, nyt mua alkoi kauheasti kiinnostaa, että mikä mahtaa olla kyseessä.
Voi, alkaa taas tää jännittävä joulusalaisuuksien aika :)..

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa, onpas mielenkiintoisen näköistä - miehekästä, hmmmmm :)!! Ihanko totta näistä kerrotaan lisää vasta jouluna?

Hih, äitinä olemisessa yksi parhaista asioista taitaa olla (ainakin tähän aikaan vuodesta) se, että saa olla yhä enemmän järjestämässä toisille yllätyksiä ja salaisuuksia.
Kihelmöivää..

iso gnu kirjoitti...

Eikö olekin jännittävää? Kaikki lähipiirini lukevat todennäköisesti aika ajoin blogiani ja tämä joulun alusaika on hankalaa.

uhoava gnu kirjoitti...

Herkullisen nakoisia lankoja! Aivot jo raksuttelee, etta mitas sielta on tulossa..;)

Anonyymi kirjoitti...

Oookei, palataanpas asiaan :).

*Ja näin hullua pidetään jännityksessä* :D.

Anonyymi kirjoitti...

Salaisuuksia,salaisuuksia.Puhutaan hiljaa,ettei kukaan kuule!Kauniita lankoja joka tapauksessa.