lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

Iloista pääsiäistä


Pienet sukat ovat viimekesäisistä ystävän pitsisukista jäänyttä lankaa. Ja siis On linen supersockea; minulla alkaa olla tunne, että muuta lankaa ei oikein viitsisi neuloa. Kaikki viimeviikkojen sukat ovat olleet samaa lankaa. Lanka on hyvää ja värit ovat kauniita, jopa tämä punaisen-keltaisen kirjava. Sukat ovat tavalliset perussukat ilman pitsejä, kun värit on kauniit.

Lanka: On line supersocke
Puikot; 3 mm ruusupuut
Kulutus: Huikea 30 g ja lankaa jäi vielä.

Pienet keltaiset tiput ovat jostakin 80-luvun alusta. Muistelen, että joku opiskeluaikainen kaveri läpikulkumatkallaan poikkesi meillä pääsiäisen aikaan. Hän touhusi lastemme kanssa ja teki villalangasta tupsutiput. Silmät, nokka ja helttakin on laitettu paikoilleen tupsua tehdessä. Ne ovat edelleen hellyttäviä tipusia.
Tämä salaperäinen neule on lahjaksi menossa ja valmistui viikolla ja postitetaan joskus lähiviikkoine. Tuttua Salomonin solmuilua tämä teelmä. Nyt vasta opettelin tämän virkkausmallin uusimman Modan ohjeilla. Uskoisin, että jatkossa tulee solmuiltua lisää.

Lanka:Kitten mohair
Virkkuukoukku 3,5 (olisi voinut olla isompikin - mutten löytänyt jemmoistani)
Kulutus: 65 g
ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI!

Pidän tässä vajaa pari viikkoa lomaa ja käsityötkin saattavat jäädä vähemmälle. Sitten taas uudella innolla bloggaamaan!

3 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Herkän näköinen huivi, ihana! Sukatkin ovat kivat :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä !!

Anonyymi kirjoitti...

Salomonin solmut näyttävät ihanilta.

Riemullista pääsiäistä!