lauantaina, huhtikuuta 28, 2007

Ihastelua ja vierailua

Tänään on käyty vierailulla ja katseltu ihania malleja, joita tekisi mieli aloittaa heti huolimatta kaikista keskeneräisistä neuleista. Yhdet lapaset valmistuivat "tuhottavista " langoista ja toiset peukkuja vaille, mutta kuvia joskus myöhemmin ja tekstiä, kun molemmat parit ovat valmiina.

Todella hyviä lehtiä oli ilmestynyt Uhoavalle voittona. Niitä selatessa teki mieli aloittaa monta uutta työtä. ONline syksy/talvi 2006 sisälsi kauniita palmikkovillatakin malleja. Socken & Accessoires oli täynnä toinen toistaan kauniimpia ja sormia syyhyttäviä sukkia yms. Lehdessä on malleja koko perheelle päästä varpaisiin. Miten voi olla olemassa niin kauniita sukkia! Muutenkin aina teen sukkia -pitäisiköhän muuttaa blogin nimi sukkiin viittaavaksi?

Knitting on the Road seurasi minua kotiin lainaksi. Oma Vintage Socks on ollut kylässä ja jatkaa vierailuaan vielä. Knitting on the Road on nimensä mukainen; tosi mukavia malleja liikkeessä olevalle kutojalle. Paitsi tänään takaisin tullessa viime yön vajaat unet kostautuvat ja nukuin suuren osan automatkasta ja uusi neule ei edistynyt. Olin niin tohkeissani, että otin kaikkien lehtien ja kirjan mukana Uhoavan omankin mallilehden. Nyt on sitten säädetty kuvin ja tekstein asiaa, jotta hän saa aloittaa neuleensa.
Langat ovat talven kirpparilöytö, niistä näkyi muotoutuvan huivia Uhoavalla. Lankaa riittää, jotta luultavasti minäkin teen jotakin joskus tästä langasta. Päätin , että enää en jaksa kirjata lankaostoksiani, kun niistä ei saa selvää kukaan. Ostan lankaa ja kulutan itse. Annan lahjaksi ja välillä lankoja ajautuu takaisin minulle. Sen vain tiedän, että niitä on ja on vähän joka paikassa ja lisää on tulossa ensi viikolla.

3 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Kiva kirjoitus mukavasta päivästä. Valokuvat ja meilit riittivät - nyt toppi on alullaan. Parin viikon päästä taas siirrellään lankoja, tuon sinne tuota kuvan lankaa ja ehkäpä vien mukanani seiskaveikkaa tms.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, niin mäkin päätin, etten taida viitsiä enää noita langanostoja kirjata. Mitä sen on väliä. Kyllä ne johonkin joskus sit menee, vaihtoon tai käyttöön tai....

Lämpimännäköisiä tumppuja sulla tuolla!


Hauskaa vappua, muuten :)!!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice yarn!