sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Lämpimiä tumppuja ja neulatyynyjä


Joku Teddy-kerä löytyi kotoa ja ne nyt neulottu tumpuiksi ensi talven pakkasiin. Luulen , että nämä kuuluvat sarjaan "myyjäiset". Olen tyytyväinen, kun olen saanut yksittäiset isohkot kerät pois kaapeista. Tietenkään en voi vannoa, ettei sieltä uumenista vielä joku kerä Teddyä löytyisi. Tumput ovat sopivat pienehkön naisen käsiin, minun isoihin käsiini vähän naftit.

Lanka: Novita Teddy (45% villaa, 30 %polyamidia, 25 % akryylia, käsinpesu)
Puikot: alkusenttien resori 4,5 mm bambut ja muuten 5 mm sukkapuikot
Kulutus: 85 g x2 eli yhteensä 170 gMonet ovat esitelleet neulatyynyjään. Olen joskus saanut lahjaksi olka- tai käsivarressa pidettävän tyynyn. Se on ehkä viime aikoina ollut eniten käytössä. Saviruukuussa olleesta kaktusneulatyynystä hajosi ruukku ja ei ole tullut ostettua uutta ruukkua. Sormusneulatyyny on jemmassa jossakin. Pieni punainen neulatyyny näyttää jonkun lapsen tekemältä. En vain eää muista kuka on tehnyt. Sitten minulla on 70-luvun alusta toinen askarteltu neulatyyny. Sain sen pikkuveljeltäni joululahjaksi. Vessapaperirulla on perusta ja neiti neulatyynyllä on ohuesta keltaisesta superlonlevystä harkkosaksilla leikattu kellohame jne. En vain löytänyt sitä tähän hätään, viime aikoina en enää raaskinut sitä käyttää.

2 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Ihanat pikkukukat taustalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon muistoja liittyy Sinullakin noihin neulojan tärkeisiin apuvälineisiin.-Vappu meni niin lastenlasten kanssa touhutessa,että en ole paljon ehtinyt koneen ääressä kommenteerata.Niin ja baijerilaissukat ovat olleet alkuun tosi hankalat,mutta nyt jo etenevät mukavasti.-Hyvää toukokuuta Sinulle.