keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Kiitos ja Gnu mamman saavutuksia


Suuret kiitokset kaikista kommenteista! Ne olivat aivan ihania ja lämpimiä kommentteja, jotka sykähdyttivät sydämessä ihanasti! Arvatkaa olenko lukenut ne monesti! Oli kiva saada niin paljon positiivista palautetta. Jos olisin lottovoittaja, niin lähettäisin jokaiselle jotakin. En ole valitettavasti lottovoittaja (enkä voi edes voittaa, kun en lottoa) ja niin mieheni sohvan uumenista tokaisi kaksi numeroa välillä 1-44 (Uhoava tipautettiin Gnuna pois arpajaisista - se/hän saa muutenkin lahjuksia).

Onneksi olkoon Lappis ja lohdutuspalkinto Pami. Siis laittakaa meiliä osoitteella isognu[at]yahoo[piste]com ja vaihdetaan yhteystietoja oikeilla nimillä. Lupaan ensi viikon alussa laittaa pakettia postiin. Juhlin ekaksi äitienpäivän!


Viikonloppuna vierailin Gnu-mamman luona ja taas siellä oli puikot suihkineet vauhdilla. Perinteisten mallien lisäksi oli valmistunut muutaman Ailit. Uhoava Gnu oli opettanut eli kertonut miten tehdään ja niin niitä on syntynyt. Lapasia oli kaikkiaan viisitoista paria.


Perinteisiä sukkia oli valmistunut kasa eli 12 paria. Onhan lapsenlapsia 14 ja heidän puoliskojaan jonkin verran ja yksi lapsenlapsi eli melkoinen joukko populaa!


Pitsisukkia oli kaikenlaisia alkaen tietysti Kertuista, jotka tätini opetti äidilleni. Mehän Uhoavan kanssa opeteltiin se malli ja muutama muu on tehnyt Kertut Uhoavan kirjaamalla ohjeella. Oli saunasukkia ja Monkey-sukkia ja muitakin pitsisukkia ja kaikkiaan oli 14 paria.
Tässä on koko keko komea! Koko puutarhatuoli on pullollaan. Kaikkiaan 41 paria sukkia/lapasia ja yli 3,3 kiloa lankaa! Gnu mamma oli antanut jo pois 7 paria sukkia tai lapasia. Joulun jälkeen on Gnu mamman käsistä valmistunut 48 paria!
Lankana on ollut Nalle tai Maija pääasiassa ja joku muu sukkalanka poikkeuksellisesti.


10 kommenttia:

Lappis kirjoitti...

Mä pyärryn!
Ihan jo siitäki että oon voittanu, jei!
Mutta siis noi SUKAT ja lapaset!!
Jes-TAS mikä määrä!!
Ei taida gnu-mammalla aika käydä pitkäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän upea kasa! Tulee heti hirmuinen neulomishinku, mutta töihin pitäisi lähteä...

uhoava gnu kirjoitti...

Voi että, mamma on kyllä ihan uskomaton! Makeita kasoja!
Hieno tuo ensimmäinen järvikuva.

Pami kirjoitti...

Siis voitinko minä lohdutuspalkinnon, kiitos, kiitos!!

Hyvä, että huomasin, kun jäin vaan ensin katselemaan noita mahtavia sukkakasoja :-)

Yhteystiedot tulevat jossain vaiheessa! Näköjään sähköpostini on taas jumiutunut jostain syystä. Murrr... Eikä tietoa taas miksi! On aikaisemminkin tehnyt saman!

Oranssi kirjoitti...

Ei ole tottakaan! Mitkä pinot! Mahtaa olla mahtisormet ja paljon intoa mammalla. Ihailen. Taas. Blogista blogiin matkani vie, kunnnioitusta tulvillaan on sydän.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hurja! Onpas mammalla puikot suihkineet!

Pami kirjoitti...

Yes! Sain sähköpostini toimimaan, joten yhteystiedot pitäisi olla nyt perillä.

Vieläkin tuota sukkakasaa ihaillen...

Anonyymi kirjoitti...

Onpa muhkea kokoelma neuleita!

Arteeni kirjoitti...

Tipuin tuolilta!!! Upeaa!

MysteryKnitter kirjoitti...

Älytöntä! Gnu - mamma osaa!