sunnuntaina, toukokuuta 13, 2007

Ulla-pusero Coloradosta


Uusi pääntieltä neul0ttu puseroni Lidlin puuvillaisesta Coloradosta valmistui lopullisesti, siis sain pääteltyä kaikki langanpäät. Lankaa jäi jäljelle reipas kerä. Malli on lähes suoraan tehty Ullan ohjeella. Sivuissa on kuitenkin kavennettu ja levennetty muutama silmukka ja hihoihin lisätty pituutta ja kavennuksia. Resorit ovat yksi oikein kiertäen ja yksi nurin. Aika painava se lopulta on käsissä pidettäväksi, kun kaikki kappaleet ovat yhdessä. Mutta ei tarvitse kuin lankoja päätellä lopuksi. Kaiken kaikkiaan noinkin kirjavaan lankaan malli saa olla yksinkertainen. Ehkä seuraavalla kerralla aloitan vähän pienemmällä silmukkamäärällä ja saan kaula-aukosta jonkin verran pienemmän.
Lanka: Colorado Multi-Color ; 100 % puuvilla
Puikot 3,5 pyöröt ja sukkapuikot
Kulutus 450 g

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva pusero! Tuo malli on vieläkin kokeilematta... Muuten, soittelin Mammalleni ja Kertut olivat tosi mieleiset, kiitos mallista!

Oranssi kirjoitti...

Ehkä minäkin käytän (oranssit, kuinkas muuten) coloradoni juuri tähän malliin. Alunperinkin suunnittelin juuri niin, mutta olen pyöritellyt lehtiä ja kirjoja käsissäni ja miettinyt pitäisikö tehdä jotain reikäisempää... Näköjään ei tarvitse. Hyvältä näyttää.

Kiitos vain. Tulit kannustaneeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavannäköinen kesäpusero! Eiks vaan ole aika kätevä malli!

Sari (saristitching) kirjoitti...

Kiva pusero! Tuota mallia täytyisi kyllä kokeilla.

iso gnu kirjoitti...

Malli on kiva ja ei saumoja! Ehkä seuraavaan teen vähän pienemmän kaula-aukon, mutta tässä kesäisessä puserossa se on ihan hyvä.
Kerttuja on tullut maailmaan monta.