sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Punainen pipo paattiin


Uhoava oli tehnyt pipon Gnu-ukolle villalangasta. Pipo näytti niin mukavalta, että piti heti saada itselle mökkimatkoille uusi pipo. En minä sitä autossa tarvitse, mutta venematkalla on kiva laittaa joku päähän. Kauppareissulla ostin Novitan Tenneseetä kahta eri väriä kahteen pipoon. Nyt on eka Jacques Cousteau -pipo valmis. Pipo pääsi jo koematkalle veneeseen ja testailtiin muutenkin saaressa. Oli mukava ja lämmin, kun on korvien kohdalta kaksinkertainen.
Kuva on otettu pallolampun päällä. Väri ei ole kohdallaan. Se on oikeasti karpalon punainen tai puolukan punainen ja ei siis ole pinkkiin menevä.


Olen tikuttanut niin, että oikeassa etusormessa on pieni aristava reikä. Kokemus tämäkin.Tein hiljattain sen Ulla-puseron ja puuvillalanka ei oikein luistanut puikoilla ja nyt tämä puuvillapipo. Olen kyllä kaikesta kiireestä huolimatta neulonut yhtä ja toista ja mikään ei valmistu taas. Puikon verran tätä ja toisen tätä. Mahdetaanko tänä vuonna fufoilla? Olisi olemassa näet tuskastuttavasti tuota materiaalia tempaukseen.

Lanka: Novita Tennesee
Malli: Typyn Käsillätekemisen terapiaa -blogista
Puikot: 3,5 mm pyörö ja sukkapuikot lopuksi
Kulutus 80 g

6 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Hieno pipo! Tuo Tenneseen syvä punainen on herkullinen, mmmm :)

Outi kirjoitti...

Kivannäköinen pipo! Samaa olen miettinyt fufoilusta - alkaisi taas olemaan tarpeeseen:) Muistatko kuka järjesti viime kerralla?? Vai pitäisikö itse ryhtyä puuhaamaan?

berlinBat kirjoitti...

Minua vaivaa myös pieni aristava reikä oikeassa etusormessa, syynä metallipuikon kärki, arvelisin. Ehdinkin jo miettiä että kärsiikö muut samasta. Pitäisi vissiin neuloa hiukka löysempää..? Hyvää paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Ai pitäiskö taas fufoilla? On sitä välillä vähän kyselty, mutta pitää ehkä vähän miettiä toteutusta ja kuinka pitkä aika olisi hyvä.
Viime vuonnahan puhuttiin ufoleiristäkin :).

Anonyymi kirjoitti...

Pirtsakan värinen pipo :)
Ja kiva huomata etten ole ainoa jota ajoittain vaivaa reikä sormessa :) Vasemman käden etusormea koristaa langan levyinen raita..

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome hat!