perjantaina, lokakuuta 05, 2007

Alussa aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo


Joskus joku asia ei ole mennäkseen hyvin. Tämä huivi kuului tähän sarjaan. Jos siihen ei olisi ollut "pakottavaa" tarvetta, niin se olisi ufona. Alussa aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo on vanha sananlasku. Tässä on nyt kolmas versio lahjahuivista, jonka deadline on tänään. Aluksi yritin Clapotista ja kakkos-vaiheessa oli jotain mennyt mönkään ja se ei siis suostunut onnistumaan tällä erää. Siellä se on keskeneräisenä, siis yksi ufo meille taattuun ufojen maailmaan. Pah! Ajatelkaa, nyt en muista mikä oli kakkos versio. Onpa aktiivista unohtamista, kun asia harmitti. Tämä on viimeinen versio eli vanha tuttu Fifi II ja se onnistui. Eilen sain pois pingoituksesta. Kampalanka oli kivaa neulottavaa. Kuvien ottaminen ei oikein onnistunut. Tämän kuvan etu on se, että väri on lähimpänä oikeata väriä.
Lanka: Kampalankaa (ostettu ilman vyötettä Lavikolta Porista. Myyjä kertoi mistä tullut, mutta joku nimikö nyt minun aivoissani säilyisi) -joku?tehnyt jossakin?
Malli: Fifi II
Puikot :tavalliset 4,5 mm pyöröt
Koko: 43 x190 cm
Kulutus: 115 g

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva väri ja hyvän näköinen muutenkin. Clapotis on mulla kesken ja on ollut jo kauan.

uhoava gnu kirjoitti...

no hyvä kun lopulta onnistui!
Lanka ainakin oli ihanaa.

Anonyymi kirjoitti...

Satuin kommenttisi tullessa istumaan koneen ääressä.-Palmikkosukkamalli on helppo ja nopea neuloa,vaikka seiskaveikka ei oikeion istu minun käsialalleni.Pidän enemmän ohuista langoista.-Kaunis tuo Sinun huivisi.Minäkin ostin Seinäjoen messuilta huivilankaa,joka pääsee puikoille heti kun lapasvaihdon lähes viime tinkaan jääneet lapaset ovat pois puikoilta.Ja taitaapa vielä viivyttämässä olla muutama muukin keskeneräinen projekti.

Pikkumyy kirjoitti...

Kauniilta näyttää. Ihana väri!

iso gnu kirjoitti...

Huivi on uudella omistajallaan. Vaihtolapaset ovat matkalla omistajalleen. Deadlinet tällä hetkellä ovat ohi käsitöissä -työssä on ollut tosi hektistä ja viikonloputkin menneet samaan syssyyn. Pää on vähän pyörällä.
Nyt illalla on nautittu vapauden tunteesta hetken. Aloitettu uusia sukkia tässä kaikenalaisten keskeneräisten talossa.

Hyvää viikonloppua!

MysteryKnitter kirjoitti...

Beautiful!