maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Lapasvaihtolapaset perilläLapaset löysivät tiensä perille tänään. Kuvia ja tekstiä löytyy lisää Villannen blogista. Olipa miettimistä ja kynnystä tehdä paljon neulovalle vaihtolapasia. Onneksi värit tuntuivat olevan samanlaiset kuin omat lempivärit eli ruskeaa. Maija-langasta löytyi ruskeita sävyjä. Halusin tehdä kahdella ruskealla: suklaanruskealla ja punaruskealla. Onneksi Villanne piti lapasista.
Lapasten kuvaaminen oli hankalaa -väri muuttuu kuvissa. Tässä kuvassa värit ovat ehkä lähellä oikeaa.


Lanka: Gjelstadin Maija ruskeana ja punaruskeana
Puikot: rakkaat 3 mm ruusupuut
Malli: Aili-lapaset Ullasta, ranne 1 n, 1o kiertäen (siistimpi)
Kulutus: 60 g

8 kommenttia:

uhoava gnu kirjoitti...

Hienot Ailit, aivan herkun väriset!
Minäkin kävin tänään postittamassa Muoriskan lapaset, vähän myöhässä tosin..

Taija K kirjoitti...

Hienot lapaset. Itse olen jättänyt kaikki vaihdot väliin, siis sellaiset, joissa pitää neuloa toiselle, kun en tiedä kehtaisinko lähettää tekeleitäni kellekään ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Kritiikki on aina niin kova,kun tekee toiselle.Itsekin mietin,että tulikohan sittenkään sopivat ja ennenkaikkea,että oliko lankavalintani oikea.Saaja on vielä syyslomalla,joten jännityksellä odotan...-Kauniit ovat nuo Sinun neulomasi Ailit.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit lapaset! Itseäni harmittaa vieläkin, että missasin tämän vaihdon - olen yhä oransseja lapasia vailla, kun en jaksaisi neuloa niitä itselleni...

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit!! Aivan upeat värit!
Ailit on niin ihana malli, enkä mä ole saanut aikaiseksi vielä ensimmäisiäkään...


Miksi sä muuten olet piilottanut noin kauniit lapaset tuonne suklaalevyjen taakse, olisin halunnut katsella lapasia oikein kunnolla :)?!

iso gnu kirjoitti...

Oli muuten paljon vaikeampi tehdä neulojalle lapasia kuin itselle tai jollekin ei-neulovalle lahjaksi. Kynnys oli todella korkea ja eihän siinä purkamiselta vältytty.Ehtihän siinä ajatella, että kaikkeen sitä on menossa.
Malli on hyvä käsissä.

Helmis: tuo kuva on sen takia, että kiireessä ennen postitusta otin kuvia ja eihän ne onnistuneet ja värit oli ihan oudot. Käypä katsomassa hyvät kuvat Villannen blogista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo pikkuiset sukat, sanoo taas mummoksi tuleva...Iloa päivääsi

MysteryKnitter kirjoitti...

How lovely!