sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Socktoberfest...

Seitsemän veljestä jättiraitaa oli paljon jäljellä pikkusukkien jälkeen ja nämä sukat ovat kokoa 34 ja silmukoita oli 11 puikolla. Loppulangasta muotoutuu ihan muuta, josta joskus myöhemmin. Kahta samanlaista pientä sukkaakaan ei olisi saanut.

Lanka: 7 V jättiraita
Puikot 3,5 mm tavalliset puikot
Kulutus: 65 g


Tässä on sitten Jussi-sukat ruskeanharmaana vaaleine raitoineen. Nämäkin ovat taas niin
perussukkaa. Molemmat sukat menevät myyjäisiin/hyväntekeväisyyteen.
Lanka: Jussi
Puikot 3,5 mm
Kulutus: 125 g

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita perussukkia, niitä aina tarvitaan.:)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja sukkia. Kuvat on myös hienoja, mikä kamera sinulla on?

Terv. MaryAnn

Anonyymi kirjoitti...

Sulla sukkasato senkun karttuu. Kivasti tulivat nuo pikkusukkien raidat ja toiset ovat myös hyvännäköiset perussukat.

uhoava gnu kirjoitti...

Tuo Jussisukkien langansävy oli muuten just eikä melkein, siis aivan ihana. Siitä voisin ottaa vaikka villatakin! (Vinkkivinkkinä: joululahjaksi pussi jussia;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos lapaskommentistasi.Ei se tekeminen ollenkaan hankalaa ole,kun on aikaa ja hyvä ohje.- Sukkasatoa näyttää kertyneen Sinullakin.Joulu lähestyy ja joulumyyjäisetkin sen myötä.Jotain pientä on minullakin tekeillä.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos taas kaikille kommentoijille! On kiva ja rentouttava kutoa sukkia, jotka osaa vuosikymmneien kokemuksella ja ajatukset saa kulkea vapaasti ja pääsee irti arjen pyörityksestä.Perussukat käy kaupaksi myyjäisissä ja loput Pelastusarmeijan pataan joululahjoiksi.

Anonyymi Mary Ann:kamerani/perheen kamera on Canon ja siinä lukee lisäksi Power Shot A 80. Kaikki hienot kuvat on jonkun muun kuin minun ottamiani valitettavasti. En osaa ja en ole kiinnostunut kuvaamisesta ja siihen liittyvistä asioista.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kiitos vastauksesta. Itsellänikin on Powershot, mitenhän saisi noin hienoja kuvia... Terveisiä ja kehuja kuvaajallesi. Kiitoksia myös blogistasi, olen kauniiden töidesi vakituinen ihailija.

MaryAnn