sunnuntaina, lokakuuta 12, 2008

Keskeneräisiä valmiiksi

Kahdet sukat ovat valmiit ja päätellyt ja odottavat myyjäisiä. Ruskea ja lempeän oranssiraitaiset ovat kokoa 28 ja ruskea- ja keltaraitaiset ovat kokoa 30. Lanka on sitä 7 V:tä, jota riittää toistaiseksi - jopa lähivuosiksi.

Supervauvan polvisukkia yksi ja toinen on tehnyt; minä vaan en. Lopulta tartuin puikkoihin ja lankaan. Regian vanhoista keränjämistä syntyivät nämä sukat Uhoavan perheen nuorimmalle jäsenelle. Malli näytti jotenkin epäsuhdalta, mutta kokeiltu on pikku-neidin jalkaan ja ovat sopivat. Voisin jopa tehdä toisetkin!


Työmatkallani taannoin yövyin siskoni luona, joka oli kaivellut lasten leluja varastostaan. Tyttärensä Sirpa-nukke näytti jotensakin onnettomalta pälvikaljuisena nukkena. Lippis oli vuosien saatossa hävinnyt jonnekin. Neulova täti konstit keksii ja tekaisi Nalle-langasta päähineen Sirpa-nukelle. Nyt Sirpa voi matkustaa entisen omistajansa luo pääkaupunkiseudulle entistä ehompana. Pipo on aloitettu päälaelta ja lisäyksiä on alkuun kuusi kertaa kerroksella ja lopuksi vain oikeata ilman lisäyksiä ja niin reuna rullaa kauniisti.

P.S punnitus könttäsummana 175 g, luovuin vanhasta vaakastani ja piti ostaa uusi .... Se odottaa minua vielä jossakin kaupassa.

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Kieltämättä Sirpa on menevämmän nuoren neidin näköinen uusi hattu päässään! Ja kauniita perussukkia (myös vauvan) taas.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, Sirpa näyttää selvästi piristyneemmältä uudessa hatussaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi,taas niin kauniita sukkia hyvälle asialle.Ja nuo vauvan sukat!Nehän ovat kuin karamelli.- Neuloin yhdet huovutetut lapaset viime talven jämistä.Suunnittelin vihdoin tehdä jotain muuta kuin sukkia.Mutta....kyllä ne vain sukkalangat taas asettuivat puikoille heti lapasten valmistuttua.

uhoava gnu kirjoitti...

Laitan tänne vielä näin jälkikäteen kommenttia, että sukat sopivat mainiosti neidille! Niitä voi pitää rullalla/taitettuna tai pitkinä ja pysyvät napakkana vaikka niitä saakin ottaa pois ja laittaa takaisin aina vaipanvaihtojen yhteydessä...