sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

Keskeneräisten keskellä

Sukkasato on menossa hieman yli puolen välin ja sukkia on enemmän kesken kuin laki sallii. Muista keskeneräisistä neuleista ei edes kannata kysyä. Mikä lie tauti iskenyt? Startitis -sitähän se on. Puikkoja riittää aina uusiin töihin tässä huushollissa, mutta siivousta nuo kaikki kesken olevat työt vähän haittaavat vallatessaan tilaa vähän joka paikasta. Tuo keskeneräisyys näyttää olevan arkipäivää kaikessa muussakin. Ihan oikeita töitäkin on samalla lailla kesken ja kotihommissakin on havaittavissa keskeneräisyyttä.

Niin on sitten vaan elettävä keskeneräisten keskellä. Sitä vaan kuoritaan sangollinen perunoita peruna kerrallaan. Joskus kaikki perunat on kuorittu. Asia kerrallaan valmiiksi.

Oli pakko tuo "joulukalenteri" laittaa näytille vielä. tänä vuonna ei kukaan saa isoja lahjoja; käsien ja jalkojen ja mahdollisesti pään lämmittimiä vaan.

Niin nyt on Langaton Lokakuu tässä huushollissa ajatuksena tuhota ylisuuria lankavarastoja ja säästää rahaa ja tehdä tilaa messuostoksille.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Startitis on salakavalasti hiipinyt tännekkin.... Huivi kesken, pitsihärpäke kesken, hanskat kesken ja silti on ihan pakko aloittaa jotain vielä tänäiltana... Puhumattakoon keskeneräisistä kehruista

MysteryKnitter kirjoitti...

Mä joudun kohta varmaan taas polkaisemaan rukkia. Kas kun vauvan nutun takakappale on vieläkin kesken. Ei riittänyt toisenkaan kehruukierroksen lanka kokonaan, ehei. Pitää jatkaa kehräämistä, että saa lisää lankaa. Ja missäkö nutun tuleva omistaja on? En tiedä todellakaan, mutta uskon hänen ilmaantuvan ennemmin tai myöhemmin.