keskiviikkona, heinäkuuta 22, 2009

Vähän vielä vapautta; 10/20/25

Viimeinen lomaviikko on menossa hyvää vauhtia. Viime viikonloppuna oli niin kiirettä, ettei ehtinyt bloggailemaan. Alkuviikosta vierailtiin Etelä-Savossa Mikkelissä. Vuosia, vuosikymmeniä olen vieraillut Mikkelissä, mutta Suur-Savon museon olen aina ohittanut. Nyt sekin on nähty. Kenkävero viehättää minua suuresti ja siellä saan aikaa kulumaan. Nyt vierailun syynä oli ystävien ja suvun tapaamiset.

Viime viikon saldo:
1. Vihreät vauvan tumput aloitettiin ja valmistuivat samaan syssyyn yötä myöten sekä esiteltiin viime postauksessa.
2. Helsingin matkalla eksyin Novitalle Lauttasaareen ja kaikenlaista lankaa tuli mukaan. Ensin aloitettiin Puolukkaretki-langasta naisten villasukkia.
3. Mustikkaretkestä on valmistumassa miesten sukat.
4.Titityyn hamppulangasta on tulossa tiskirätti.
5.Yksi pikkuliina on aloitettu.

Viimeinen viikko on alkamassa. Vielä on muutama asia, joka on kiva aloittaa. Sitten en ehkä vähään aikaan aloittele muuta kuin työt 27.7.

Viime viikolla valmistuivat siis ne tumput vauvalle ja junasukat maissilangasta.

Malli: junasukat
Lanka: CPY Maizy
Puikot: 2,25 Knit Pick´s
Kulutus: 30 g

Kiitokset kaikille edellisen postauksen onnittelijoille ja kommentoijille! Siellä se tyttövauva kasvaa ja vahvistuu. Pääsen taas viikonloppunan katsomaan pientä ihmettä.

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Suur-Savon museon on minun ehdoton lempimuseoni! Lapsena käytiin äidin kanssa ja ala-asteelaisen luokanopettaja käytti useammankin kerran (oli kävelymatka koululta). Olet käynyt minun lapsuusmaisemissani :)

Eila kirjoitti...

Kivoja sukkia näyttää tulevan noista marjaretkilangoista. Leppoisaa viimeistä lomaviikkoa!

Pami kirjoitti...

Minulla on vielä Suur-Savon museo käymättä, kun yleensä menen Mikkeliin vaan ns. asioiden vuoksi ja sitten alkaa olla kiire kotia. Mikkeli muuten on ihan kiva kaupunki.

Ja olishan se Mikkelin luona ollut Pirtin Kehräämökin ja paljon lankaa...

Matleena kirjoitti...

Mukavan näköisiä nuo marjaiset sukat! ;) Minä en ole vielä niitä ostanut, muutaman kerran kyllä jo hiplannut kaupassa käydessä.

Rentoa oloa ja kaikkea mukavaa loppulomaksi!

MysteryKnitter kirjoitti...

Awesome knitwears!