lauantaina, joulukuuta 17, 2011

Joulukortit lähetetty


Tein ison kasan joulukortteja. kaikki omat lähettämänikin on itsetehtyjä ja lisäksi tein kaksiin myyjäisiin isot kasat kortteja. En tietenkään ottanut mitään valokuvia. Eka myyjäisissä meni melkoisesti kortteja ja rupesi pelottamaan, että niitä ei ole seuraaviin myyjäisiin. Tein sitten taas aika kasan. Nyt työhuone on kuin lähtevä laiva. Pitäisi ruveta raivaamaan, kun lomakin alkoi. Tämä päivä on lomailtu ja vietetty Mikkelissä sukuloimassa ja Kenkäverossa ihaillen kaikkea kaunista ja rahaakin kului jonkin verran. Jouluateriakin kuului ohjelmaan.
Siellä on esillä Suomen Nukketaiteilijoiden Käsityön museon jouluikkunallakin olleet työt: Joulukirkko, Joulusaunassa ja Pikkukaupungin talvi -tilateokset Loppiaiseen asti. Jos liikutte sielläpäin, niin menkää ihmeessä katsomaan! Kannattaa todella käydä ihailemassa niitä kuten Linnan juhlia Jyväskylässä. Iltapukuiset naiset ja frakkipukuiset herrat juhlivat upeassa linnassa Suomen käsityön museo ikkunalla uuteen vuoteen.

3 kommenttia:

Päivikki kirjoitti...

Hei, miekin olin Miehen kanssa Kenkäverossa eilen syömässä jouluateriaa ja ihailemassa Nukketaiteilijoiden joulukirkkoa ja -saunaa. Niitä piti käydä katsomassa ihan kahteen kertaan=)

Pami kirjoitti...

Ja minä en vieläkään ole käynyt Kenkäverossa ennen joulua. Joka vuosi suunnittelen, tänäkin vuonna! Jospa ensi viikolla, kun on suunnitelmissa käydä Mikkelissä muutenkin.

Matleena kirjoitti...

Voi miten ihanan kasan joulukortteja olet tehnyt! Minä aina ihailen noita itsetehtyjä ja aina aion tehdä itsein, mutta jostain syystä se aina jää.