torstaina, joulukuuta 29, 2011

Lumetonta joulun seutua

No, ihan niin lumista ei ollut jouluna kuin edellisen postauksen joulukuvassa. Tapaninpäivänä näytti tältä lintulaudan seudussa. Vihreää ja ruskeaa!

Neulottu on, kun kävimme Länsi -Suomessa. Paljon vihreää ja ruskeaa, mutta kun viimeistelyt tehty, niin sitten esittely. Ajoimme molempiin suuntiin keskellä päivää ja autossakin näki neuloa. Poikkeilimme tehtaan myymälässä mennessä Parkanossa Nansolla ja sieltä ostin itsekkäästi itselleni vaatetta. Tullessa kiersimme Kankaanpään keskustan kautta Reiman tehtaanmyymälässä ja silloin mummi osti vain lastenlapsilleen. Nyt on siis alennusmyynneissäkin käyty ja ostettukin. Loppuvuosi vierähtää sitten kotona pienten jalkojen tömistyksen tahdissa.

Vanhempien varpaita palelee. Mongolialaiset huovutetut tossut lämmittävät. Mutta isän jalka ei tahdo nousta, niin lämpimät sukat on parhaat. Heti kun sain valmiiksi, niin käyttöön meni. En ehtinyt edes yhtään höyryttää.

Malli: sileä, perussukka lyhyellä varrella
Lanka: hahtuva ja 7 V ja Nalle tummissa ja sinisssä arpajaisvoittoni Mellanraggi, paksumpi lanka
Puikot: metalli 4,5 mm
Kulutus: 100 g + 145 g

2 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Hauskoja pilkkuja noissa sukissa!

Aika erilainen talvi tosiaan on kahteen viime talveen verrattuna.

Matleena kirjoitti...

Niin lämpöisiä tossuja olet tehnyt! Kyllä niillä tarkenee tepastella vähän viluisempikin.

Meillä on täällä lunta ihan kohtuullinen määrä verrattuna teidän olemattomaan lumeen. Vähemmän kyllä täälläkin kuin esim. viimevuonna.