Sunday, April 14, 2013

Juhlia ja loput valmiit lomalta

Pääkaupunkiseudun reissu oli ajankohtainen viikonloppuna. Neuloin erilaisia sukkia automatkoilla (mitä en nukkunut!) ja perillä neljä lastenlasta vie kyllä kaiken energian. Haikeata se ero tuntuu aina puolin ja toisin. 3-v pojantytär oli lähdettyämme sanonut äidilleen: " Niitten olis pitänyt jäädä, sillai se menee. Jos tulee, jää."  Isovanhemmat lähtivät kotiin ja aloittavat taas työviikkonsa.Juhlittiin kerralla 3-v ja 1-v ja toisetkin 1-v synttärit. Kaikilla pojilla on synttärit viikon sisällä. Edellisessä postauksessa ollut " Pikkuveli"- villatakki oli 2 -vuotiaan kokoa ja se oli reilu tälle 3-vuotiaalle. Niin vähän etukäteen ajattelinkin. Neulon seuraavaksi pikkuveljelle pienemmän. Toisen lapseni  pojalle teen kuitenkin 2-vuotiaan koon, kun nyt kesäksi ei tarvitse takkia. On se Pikkuveli takki vaan niin mukavan ja iloisen näköinen takki.

Toinenkin hihallinen pieni neulejakku tai liivi valmistui lomalla ja nyt se on viimeistelty ja viety perille.  Väri oli nyt vain luonnonvalkoinen, samaa lankaa eli Novitan Isoveli-lankaa.


Malli: Novita syksy 2012
Lanka: Isoveli
Puikot: 6 mm pyöröt
Kulutus: 350 g  

Huomenna alkaa sitten jämäily. Katsotaan , mitä saadaan aikaiseksi. Yksi huivitilaus tuli ja sen varmaankin yritän saada valmiiksi.

1 comment:

Osakainen said...

Odotan innolla jämäilyä. Se kuulostaa kivalta :) En ole ikinä aiemmin törmännyt moiseen.