Friday, April 12, 2013

Lisää loman tuotoksia viimeisteltynä

Loman aikana ulkoilun ja hiihtämisen lisäksi ehti paljon tehdä muutakin; käydä konsertissa, Tunturi-Lapin luontokeskuksessa luennolla, istua iltaa porukan kanssa, lukea, ottaa päikkärit ja neuloa. Neuloin niin, että vasempaan etusormeen tuli reikä puikoista neulomisen ansiosta! Eipä näiden vuosikymmenien aikaan muista tuotakaan vaivaa saaneeni.
Tämä ihanainen mm. valmistui viimeistelyä vaille valmiiksi. Sauman ompelua on vain pieni pätkä molempien kainaloiden alla! Muutama langanpää piti päätellä, muttei noitakaan kiusaksi asti ollut.


Monet on ehtinyt tehdä jo aikaa sitten tämän neuleen eli Suvi Simolan Pikkuveljen. Nyt vasta itse sain ostettua mallin ja tartuttua puikkoihin, Langat ostin Titityystä. Sininen ja vihreä on mun valitsemia värejä ja ukki päätti tehostevärin. Tätä oli kiva tehdä ja nopeasti tuli valmiiksi paitsi viimeistely. Eka kertaa aikoihin taisin tehdä ihan oikeasti ohjeen mukaan muuttamatta mitään oman mielen mukaan. Nappien oston suunnittelu vei vain aikaa melkein kaksi viikkoa, mutta ostos tehtiin varmaan neljässä minuutissa, kun sattui olemaan sellainen väli tapaamista odotellen nappikaupan vieressä.
Näitä tulee  lisää, muistattehan, että noita alle 5-v lapsenlapsia on mummilla ihan kuusi kappaletta. En ole ihan varma kummalle tyttärenpojalle tämä on sopiva ja sitten sen mukaan teen seuraavan eli isomman tai pienemmän. Langat odottavat odottavat valmiina.

Malli: Suvi Simola:Pikkuveli
Lanka: Cascade 220
Puikot: 4 ja 4,5 mm sukkapuikot ja pyöröt
Kulutus: 225 g


 Junasukkia syntyy välipalana ja tämä oli vyötteetön lanka. Junasukkiin riitti keränloppu ja raidatkin sattuivat kohdalleen. Hyväntekeväisyyteen nämkin sukat.
Kulutus 25 g.

 
Piti ottaa heti kuva, kun lumikello alkoi kukkia. Mutta unohdin. Lunta on ympärillä ja se alkaa kukkii terhakasti. Tämä on yksi suosikkikukkiani keväisin.

8 comments:

Elli said...

Onpa kaunis villatakki!:)

Seijasisko said...

Suloinen villatakki.<3

MariJ said...

Ihanat värit villatakissa!

Sipi said...

Ihana takki!

Kisa said...

Kaunis villatakki!

Outi said...

Kaunis takki! Sinulla on yhtä kiirettä pitää neuleissa lapsenlapset kuin minullakin... mutta niitä neuleita tekeekin mielellään =).

Hepsi said...

Kaunis Pikkuveli!
Hauskaa vappua!

MysteryKnitter said...

How beautiful!