maanantaina, maaliskuuta 07, 2016

Lisää keskeneräisiä

Enemmänkin olisi löytynyt keskeneräisiä käsitöitä, mutta kun ne työt pitäisi saada valmiiksi 31.5.16 mennessä. Sellaiset on säännöt Keskeneräiset haasteessa. Enempää en uskaltanut, kun tiedän että aina väliin tulee muutama "pakko" tehdä-juttu. Sukkia neulon kuitenkin välillä matkoilla junassa ja muutenkin. Muutama junamatka on tiedossa ennen toukokuun loppua. Matkalla ei viitsi kuljettaa isoa käsityötä mukanaan.


Tässä on  numero 2.  Onteloneuleella lapsen lapaset. Tämä on ihan hatun nostoinen arvoinen juttu: lapasia syntyy harvoin ja ihan uusi juttu mukana. Tuplalapaset Matleenan ohjeella  ja näistä tarkemmin, kun saan valmiiksi.  Työ 1. oli aiemmin postaamani villatakkini, johon olen viikonloppuna puurtanut hihoja.


Kuopus-lapsenlapsi sai isoäidin neliöistä muunnoksella tehdyn torkkupeiton ja isosiskokin halusi. Niin mummi aloitti reippaasti, mutta jäi jumiin. Olisi tuo kaikketi hyvä saada valmiiksi ennen kesää. Ei muuten, kun on aika lämmin isona peittona virkata sylissä. Työ numero 3.


Joskus vuonna 1 ja 2 aloitettu hartiahuivi, josta ohjekin kadonnut. Mutta teeteen lankaa ja luulen, että malli löytyisi heidän sivuiltaan tai jostain kasoistani. Jos tuon saisi valmiiksi äidin synttäreille tai sitten äitienpäiväksi! Joku ongelma tuli ja siihen se tyssäsi. Vai joku muu kiinnostavampi työ työnsi pois edestään. Eli siis työ numero 4 on hartiahuivi.


Työ numero 5 on sitten varmaan pari vuotta kesken olleet sukat "broken seed" mallilla. Eka sukka on vasta menossa ja väri rupesi tökkimään. Jos näihin tarttuisi pääsiäisen aikaan.

Ei nyt enempää, kun kerran valmiiksi pitäisi saada. Olisi noita keskeneräisiä vielä muutama työ.Heti tulee mieleen viisi työtä ilman korien penkomista. Kelpaakohan Silmukan saalistajalle, jos vaikka myöhemmin tarttuisi niihin esittelyn jälkeen. Tietenkin edellyttäen että saan jo ilmoittamani työt valmiiksi. Eikä sitä nyt ilkeä kaikkia keskeneräisiä kerralla esitellä.;)

8 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Minusta tuo alimpien väri on suorastaan hieno :)

iso gnu kirjoitti...

Osakainen: pitkän ajan jälkeen tartuin eilen illalla tuohon sukkaan. Ei ollut enää niin hankalan värinen. Olikin lapsen sukka, eikä aikuisen.

KristiinaS kirjoitti...

Hyvä, monta keskeneräistä on pääsemässä käsittelyysi, hieno. Kyllä se siitä sujuu. Mulla on jo muutaman työ edistynyt ihan hyvin ja yksi valmistuikin, tosin pieni mutta kuitenkin. Mua ainakin kannustaa hyvin tämä haaste.
Just pääsiäiseksi sopivan värinen työ, ja nyt kun ne onkin vain lapsen kokoa niin kyllä valmistuu suit sait.

iso gnu kirjoitti...

Kristiina S:Nämä haasteet todella kannustavat. Deadline on kummallinen aina, jotain valmistuu. Sukista on jo toisen sukan varsi menossa.. Kyllä se siitä valmistuu. villatakin hiha on tylsä ja teen sitä pätkän päivässä ja kyllä se siitä valmistuu myös.

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Ihania töitä nämäkin! Ja hienoahan se on, jos haaste innostaa lisää keskeneräisiä saattamaan loppuun :) Tsemppiä keskeneräisten kanssa :)

Matleena kirjoitti...

Mukava seurata, miten keskeneräisesi vähenenevät ja ehkä loppuvatkin joskus. Varsinkin noiden tuplalapasten valmistumista odotan. On nimittäin aina mukava nähdä ja kuulla, miten toiset ottavat niiden teon haltuunsa. :)

iso gnu kirjoitti...

Silmukan saalistaja: Kiitos! Haaste todella tsemppaa saattamaan loppuun, eikä vaan aina jättämään ja aloittamaan uutta.

Matleena: tarinaa lapasista tosiaan sitten myöhemmin. Kerron miten mummi selviää lapasista. Olisihan se mukava , jos keskeneräiset loppuisivat joskus. Aina välillä joku unohtuu muiden töiden alle.

MysteryKnitter kirjoitti...

Lovely socks! I like that coral / salmon color.