Tuesday, March 22, 2016

Keskeneräishaasteesta 3/ 5 valmis

 Mummin iso neliö sai seuraa. Edellinen valmistuttuaan poiki pyynnön saada samanlainen ja kohta pianhan sen aloitin. Värit on vähän kirkkaammat tässä peitossa kuin edellisessä saajan toiveiden mukaisesti.


Keränloppuja kului aika monta ja turkoosin ja keltaisen langan korkkasin tähän peittoon. Sen kun piti sisältää näitä lankoja myös. Kuvasin ulkona hangella ja peiton suoristaminen ei oikein onnistunut. Onpahan todistusaineistoa kolmannen haasteen selättämisestä. Aika tiukkaa tahtia olen virkkannut tätä peittoa. Haaste tätä valmistumista siivitti, kun näin isoa peittoa ei oikein viitsisi kevään lämpimillä ilmoilla virkata.
.
Tein aluksi neliön ja sitten kahdella vastakkaisella sivulla kolme, neljä kertaa virkkasin sivun kolmeen kertaan ja jatkoin matkaani eteenpäin. Peitto muuttui vähän enemmän suorakaiteeksi. Tämä suorakaide on noin 1,2 m x 1, 7 m.  Langankulutus oli 1295 g.

Saa nähdä, mitä saaja tykkää peitosta. Toivottavasti on mieleinen.

9 comments:

Osakainen said...

Sitkeä olet.

iso gnu said...

Osakinen: Kiitos! Niin minustakin tuntuu.

Matleena said...

Voi mikä ihanuus tämäkin peitto! Sinulla se tapahtuu, niin nopsaan saat näitä tehtyä. Minulla ne suunnitelmat muhivat joskus vaikka kuinka pitkään, ennen kuin aloitan. Jos aloitan. ;)

iso gnu said...

Matleena: tämä oli tilaus ja aina välillä kyseltiin, että vieläkö se on kesken. Miksi sinä, mummi, olet niin hidas? Pakkohan siinä oli pitää vauhtia yllä.
Huomasitko edellisen postauksen tuplalapset valmiina?

Silmukan saalistaja said...

Huhhu mikä tahti keskeneräisten kanssa! Hienoa! :) Ja hieno on myös torkkupeitto. Ihanan värikäs.

Susu said...

Hauska peitto ja hieno saavutus! Hyvää pääsiäsitä täältä saaresta sumun keskeltä!

TeSa said...

Upea peitto. Ihanat värit.

iso gnu said...

Silmukan saalistaja: Kiitos, torkkupoeitto on päässyt omistajalleen heti käyttöön. Seuraaviakin keskeneräisiä on tehty. Tahtia nyt hidasti Lapin viikko (isoja töitä ei ollut mukana) ja muutama vapaahetoistyö on pakkautunut tähän huhtikuun alkuun.

Susu: Kiitos , ja olimme lumisiisa maisemissa Lapissa. Tosin sileläkin tähän aikaan oli kerran turhan lämmintä.

TeSa :Kiitos. Jämäkeristäkin tulee kivan näköistä!

MysteryKnitter said...

What a lovely blanket! I could make only a mess.