tiistaina, tammikuuta 23, 2018

Huivi numero 2

 Neulefestareilta kesällä ostin huivia varten Louhittaren luolan Tuulen tytärtä.  Väreinä on vihreän sävyissä Lehto ja murrettu keltainen  Keltamulta. Ihanaa konepestävää merinoa, mutta käsinpesua suositellaan. Zingin pyöröillä 3,5 mm neuloin.  Malliksi valikoitui Veera Välimäen Stripe Studies.


Joulukuun alun junamatkalla huivi sai alkunsa ja sattumalta ostetussa lehdessä oli suunnittelijan Veera Välimäen haastattelu. Neuleen alku, ohje ja lehden sivua ja Veeran kuva. Neulefestareilla olin hänen kursseillaan ja taisin vähän hurahtaa huiveihin. No, halukkaita huivin ottajia lähipiirissä riittää niin paljon kuin jaksan vain neuloa. Aloittelen tässä uusia ja ehkä ne joskus valmistuvat.

 Joulukuun monet juna- ja automatkat neuloin huivia ja pikku hiljaa se valmistui viime vuoden puolella. Viimeistelyt jäivät tälle vuodelle. Painoa kertyi 182 g. Enää huivi odottaa omistajaansa ja sirtyy hänen käyttöönsä ensi viikonloppuna.
Huivit kuvattu tammikuisessa aurinkoisessa pakkassäässä sormet melkein jäässä. Tänään keritty seuraavan huivin langat. paitsi valmistuneita on vielä kaksi esittelemättä.

6 kommenttia:

Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti...

Tosi kaunis huivi ja ihanat värit! <3

Matleena kirjoitti...

Tosi ihania huiveja molemmat, tuo ykkönen edellä ja tämä kakkonen! :) Minunkin pitäisi saada jostain huivi-inspis itselleni, kun tarviisin uuden huivin, mutta se tuntuu olevan hukassa.

iso gnu kirjoitti...

Maiju: kiitos ! Lämmin merinovillaisena.

Matleena:Varo sitten, kun tulee. ;) Teet useamman peräkkäin. Olen neulonut pyöröillä nykyisin automatkoilla. Puikot ei häviä matkalla, kun nukahtaa. Huivia on kiva tehdä. Vahingossa valmistuu.

Ingi kirjoitti...

Todella kaunis!

iso gnu kirjoitti...

Ingi: Kiitos ! :)

MysteryKnitter kirjoitti...

It's beautiful!