Sunday, January 28, 2018

Veeraa edelleen, huivi numero 4 

Niin on loppuvuoden pehmeän harmaansiniset värit tässä huivissa, joka meni viikonloppuna omistajalleen lahjaksi. Lempeät on värit . Tällä Veeran huivilla aloitin tätä huivittelua. Useampaan kertaan aloitinkin, ennen kuin alkoi sujua. Mitä opin: Uutta ei kannata aloittaa kyläillessä ja keskustellessa, vaan ihan rauhassa yksin kotosalla. Ja niin malli ei olekaan hankala!

Malli on Veera Välimäen The First Light. Lankana on Louhittaren luolan merinoa kuten kelta-vihreässä huivissa. Tuulen Tytär ja väreissä Sarastus ja joku muu ja en valitettavasti nyt tähän hätään löydä. Tuntui olevan mieluinen ja perheen miesväkikin fiilisteli huivin pehmeyttä. sain hauskan kuvan heistä, mutta sitä en teille jaa. Lankaa kului 160 g.


Mopo on karannut käsistä huivien suhteen. Kaksi aloitettua, eiku kolme aloitettua on odottamassa vuoroaan. Tämän vuoden aikana ehkä näette huiveja lisää.

6 comments:

TeSa said...

Ihana hattaramainen, kaunis huivi.

Sari (saristitching) said...

Hei pitkästä aikaa :) Kaunis huivi!

iso gnu said...

TeSa: Kiitos. Pehmeä on huivi ja saaja piti huivistaan.
Sari: Kiva kun piipahdit pitkästä aikaa. Kiitos.

Hepsi said...

Ihania huiveja olet ennättänyt neulomaan!

iso gnu said...

Hepsi: Kiitos! On ollut harvinaisen paljon junassa ja autossa istumista loppuvuoden aikana ja huivineule on helppo kuljettaa mukana.

MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upeaa jälkeä!