maanantaina, helmikuuta 19, 2018

Arvontavoitto perillä

Osallistun välillä blogien arvontoihin. Villasukkavuosi-blogissa oli arvonta, johon teki mieli osallistua. Ja Onnetar oli suosiollinen. Viime tiistaina Marjaana ilmoitti paketin lähteneen  ja loppuviikolla se oli netin mukaan paikkakuntamme pääpostissa eli omassa postissa. Ajattelin perjantaina , että kyllä se lappu maanantaina tulee. Vielä mitä, ei todellakaan. Illalla seitsemän maissa sähköpostin kopion kanssa menin postiin. Paketti löytyi ja vielä kaupoille ja parin tunnin päästä pääsin avaamaan pakettia. Pelkäsin, että posti ehtii vielä palauttamaan paketin lähettäjälle. Nykyisin säilytysaika on lyhentynyt postissa viikkoon.
Paketti oli iloinen, punavalkoinen postipaketti.

Paketin sisältö ei paljastunut heti. Ensin tuli esiin Niina Laitisen kassi. Tiesin odottaa kirjaa ja lankaa.

Olihan siellä suosittu kirja, Villasukkien vuosi. Ehdin jo selata ja vähän suunnitella, mitä langasta syntyy.Sain nimittäin ihanaa sukkalankaa 150 g. Väri ei ole kuvassa oikea, illalla lampun valossa kuvattu. Sitten vielä kahdet suojukset sukkapuikoille kuljetuksen ajaksi. Minullahan on useammat sukat aina kesken. Miten tarpeelliset ovatkaan, kun kuljen niin paljon junassa etelään ja länteen ja taas kotiin.

Todella suurkiitos Marjaana ihanasta arvontavoitosta. Kirjasta tulee varmaan neulottua useammatkin sukat. kaikki muukin oli tarpeen ja kortti oli kaunis!

5 kommenttia:

famu kirjoitti...

Oi,aivan ihana arvontavoitto!Laita kuvaa sitten kun puikoiltasi on pudonnut jotain valmista.

iso gnu kirjoitti...

Famu: eikö ollutkin! Aloitin jo yhdet sukat langasta Niinan kirjan ohjella. Laitan kuvaa, kun valmistuu.

Marjaana kirjoitti...

Eikö olekin mahtava kirja! Unohdin kirjoittaa korttiin, että nuo puikottimet ovat mieheni tekemiä. Minullakin kulkee käsityö mukana juna-ja kaikilla muillakin matkoilla, ja tuo on ihan paras tapa niputtaa puikot. Ainakin minun mielestäni. ☺

Repu kirjoitti...

Hieno palkinto!

iso gnu kirjoitti...

Repu: eikö olekin! Tällainen sukanneuloja osaa arvostaa myös. Olen ennnekin tehnyt Niinan sukkia ja aina tykkään.