keskiviikkona, helmikuuta 14, 2018

Hyvää ystävänpäivää!


Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.Tässä on tammi- ja helmikuussa valmistuneet sukat. Näin ystävänpäivän kunniaksi ehdin blogata.


Vasemmalta oikealle sukat:
Sinivalkoiset körttisukat valmistuivat pääosin joulukuussa, mutta toinen sukka jäi kaiken keskellä kesken kantapään seutuun. Tammikuussa neuloin loppuun. Sukat on ihanan pehmeät naisten sukat. Lankana on Heritage 150 ( Cascade Yarns ), jossa on 75 %  superwash merinovillaa, 25 % nylonia. Neuloin 3 mm cubic´seilla. Kulutus oli 75 g.

Miesten tavan sukat on Novitan Seitsemän Veljestä  Juhani -lankaa. 3,5 mm n koivuisilla puikoilla kuten loputkin sukat. Lankaa näihin hupeni 121 g.

Kahdet seuraavat on samanlaiset, mutta eri värisinä. Lankana samainen Juhani tarjouslanka. Ihastuin roosan sävyyn ja valkoinen on luonnonvalkoinen. Mallina on Kertut- ohje sivupalkissa,Ullassa ja Ravelryssä. Nyt osaan kutoa nämä sukat ihan ilman ohjekaavioita. Helpot ja näyttävän näköiset pitsisukat. Näitä sukkia neuloessa aina muistan 96-v Kerttu-tätini, jolta sukkien malli saatukin. Sukkiin kului 89 g ja 91 g. Ehkä vähän erilainen käsiala sukkapereissa.Hyvää ystävänpäivää toivotan kaikille blogini lukijoille!
Kauriita vierailee tontillanne tiheästi. Ennätys oli, että metsikön reunassa oli viisi kaurista ruokailemassa. Yhtenä päivänä satuin näkemään, kun nuori uros oli menossa pihastamme kotikatumme yli naapurin puolelle. Hän katsoi ensin oikealle ja sitten vasemmalle ja sitten kipitti yli kadun :)


6 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää SInulle! Pitkään olet ollut blogiystävä, näkymättömissä mutta helmenä elämässä.

Seijasisko kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Matleena kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa! :) Tyo villasukkaystävyysruno on niin puhutteleva.

Repu kirjoitti...

Hyvää tätäkin päivää!
Kaupunkieläinten pitää hallita liikennesäännöt ;)

iso gnu kirjoitti...

Repu: Näin se on.

iso gnu kirjoitti...

Kiitos kaikille ystävänpäivätoivotuksista!
Kristiina: kiitos sanoistasi!
Matleena: villasukkia paljon neulovana nuo villasukkarunot aina puuttelevat.