keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2018

Hangille vielä


Niina Laitisen Villasukkien vuosi -kirjasta viimeiset talvisukat esiteltävinä. Hankiaiset valmistuivat Lapin hangilla ollessa. Mutta esittely voikin olla sitten lopulta heinäkuun helteillä. Napit löysivät tiensä vasta tänään sukkiin.Oli pakko kuvata yksien lempikukkieni eli loistavankeltaisten syyskaunosilmien joukossa vielä. Kukat houkuttelevat pihaan kimalaisia sankoin joukoin.
Sukat on neulottu luonnonvalkoisesta Seitsemän veljestä langasta ja lankaa kului 119 g. Nämä sukat päätynevät joululahjaksi jollekin.

Olen tässä mietiskelemässä lankoja mukaan ja neuleita, kun olen menossa lapsenvahdiksi joksikin aikaa. Tietenkään ei ole mitään hätää, jos lankaa olisi liian vähän mukaan otettu. Tyttären perheestä löytyy lankaa ja puikkoja ja pääkaupunkiseudulla on muutama lankakauppa. ;)

Seuraavaksi siirrytään muiden valmistuneiden neuleiden esittelyyn. Sukkia siellä on joukossa kuitenkin.

4 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Mukavan viileää nämä sinun talvineuleet ;)

Iso Gnu kirjoitti...

Viilennystä tarviikin näillä ilmoilla. Iän myötä huonommin kestää näitä helteitä.

Matleena kirjoitti...

Kauniit! Mistähän se johtuu, kun minua ne Niinan kirjan kuvat eivät ollenkaan houkutelleet käyttämään ohjeita, mutta kun näen näitä sinun tekemiä, niin tulee heti innostus. :D

iso gnu kirjoitti...

Minullekin käy usein niin, että ei innostu jostain mallista. Mutta sitten kun näkee valmiina, niin näyttääkin kivalta.Langatkin haluan ostaa hypistellen.