torstaina, heinäkuuta 05, 2018

Toivolan pihalla

Neulefestarit alkoivat jo tänään,mutta huomenna ehdin paikalle jossakin vaiheessa. Lapsenlapsia on ollut tämän viikon vieraanamme ja lähtevät huomenna.

Toivolaan pihalla olen huomenna ja kursseille en ehtinyt kaikessa hässäkässä ilmoittautua, en siis ole enää nopea.  Laivaristeilylle olen menossa. Haikukaan ei ehtinyt tietenkään valmiiksi, ei lähellekään. Onneksi ei ole pakkokaan.Joka kesä olen ollut mukana KYHissä eli Kesäyön hullutuksessa. Nyt ei kyllä tullut mieleenkään. Kunhan neuloo keskeneräisiä pois alta ja odottamassa on yksi ja toinen suunniteltu neule lankoineen.

Mitenhän sitä pysyisi aisoissa houkutusten keskellä viikonloppuna. Kuusivuotias lapsenlapsi totesi tänään lankavarastojani katsellessa, että mummilla on ihan liikaa lankoja. Jospa se lause soisi takaraivossa viikonloppuna. :)

3 kommenttia:

Repu kirjoitti...

Sorry, mutta on kiva lukea, että sinullakin joskus jää jotain ehtimättä. Olet niin aikaansaapa, että hitaampaa hirvittää. Tuo KYH on minusta kohtuuton :) Kerran yritin, mutta eihän siitä mitään tullut.

KristiinaS kirjoitti...

Muutaman päivän olen tässä katsellut Instagram kuvia festareilta. Jäks, olis ollu kyll kiva olla paikalla, niin kauniita lankoja ja iloisia ihmisiä.

iso gnu kirjoitti...

Repu: Paljon jää tekemättäkin.Näkisitpä askartelu/työhuoneeni! Suljen oven aina, kun joku tulee. Nyt pitäisi jonkun tulla katsomaan tietokonettani ja aloitin tänä aamuna kuuden jälkeen siivota :D ja mitään ei huomaa. En kyllä viitsinyt kauan tehdäkään sitä. Jos huomenna tai ylihuomenna tai sitten tai joka päivä vähän. Otin kuvat ennen siivousta ja sitten josku kuvaan jälkeen:;)

Kristiina: Hauskaa oli, tule ensi vuonna.