lauantaina, marraskuuta 07, 2020

Vaaleanpunaista, vanhaa roosaa ja ruskeaa


Vaaleanpunaiset junasukat valmistuivat kummipojan vastasyntyneelle tytölle. Neuloin ne Babyull Lanett - langasta ja sitä kului 33 g. Vielä täytyy saada pakettiin jotain muutakin, kunhan keksin.


Vaaleaa vanhaa roosaa on nämä Kerttu-sukat ja niihin kului lankaa 94 g. Kertut valmistuvat nykyisin ihan ohjeeseen katsomatta. Sen verran niitä on tullut tehtyä.


Puhelimen kameralla en saa toistettua värejä kunnolla, vaikka kuinka yritän. Junasukat on eka kuvassa oikeamman väriset ja Kertut taas tässä kuvassa.

Sitten siirrytään ruskeaan. Maanantaina aloitin Titityyn Tiina Huhtaniemen mallilla Myrsky- pipon. Lanka on hyvin marinoitunutta Cascade 220 ja ostin toiseksi sävyyn sopivan Isangerin mohairin. Olen tosi tyytyväinen aloitukseen , jonka opin maanantaina eli Tubular cast on-tekniikka Tiinan tyyliin. Eli edellä linkki Tiinan ohjevideoon. Pipolle on jo ottaja ja seuraava pipo on menossa puikoille varastolangoistani. Neuloin 4,0 mm puikoilla ja lankaa kului 97 g.


                                         Mukavaa marraskuuta kaikille! 

                                        Kiitos kaikille kommentoijille! Kommentit aina lämmittävät mieltä.

5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kivoja tuttuja sukkamalleja! Sama kiusa minullakin on kuvien värin kanssa, ei tahdo onnistua millään tulemaan oikea väri.Mutta ehkä se kiusaa enemmän itseä kuin kuvia katsovia vierailijota. Myssymalli ja tuo aloitusmuoto sen sijaan aivan uusia minulle, pitänee jossain vaiheessa testata, joten kiitos vinkistä!

Repu kirjoitti...

Kauniita värejä neuleissa ja kukissa.

Iso Gnu kirjoitti...

Matleena:tuttuja sukkia on kiva tehdä välillä, kun ei tarvi miettiä koko ajan. Aloitus myssyssä on siisti. Tiinan tapa tehdä on yksinkertiasempi kuin millä aiemmin tein. Luulisin, että onnistuu uudestaan videon avulla. Täytyy kertoa, miten myssy otettiin vastaan ja onko toivomuksia muutoksista seuraaviin pipoihin.

Kiitos Repu!

Liisan kotona kirjoitti...

Kivoja sukkia ja pipo :) Sukkien värit on niin mun näköiset <3 Mukavaa marraskuuta <3

Iso Gnu kirjoitti...

Kiitos Liisa! Samoin sinulle mukavaa marraskuun loppua!