torstaina, joulukuuta 31, 2020

Vihreä on toivon väri


Tämä kasa valmistui joulun ja uuden vuoden välillä ja aikaan. Oikeasti pipo oli jo aiemmin aloitettu.Vihreät junasukat neuloin hyvin marinoituneesta langasta. Tämä lankakerä jäi, kun tein ekalle lapsenlapselle ekat neuleet. Postaus löytyy reilu 12 vuotta sitten täältä. Sandnes Garnin Lanett. Sukkiin kului lankaa 30 g. Sitten jäi jämät ja ne on sitten tehtävä jonkun muun langan kanssa junasukiksi,

Tein ekaksi aikuisen sukat (alla) ja sitten lopusta langasta tein nämä lasten sukat. Eka sukka suoraan lankakerästä ja toisessa joutui vähän säveltämään, että sai saman näköisen sukan. Eli joutui tekemään pätkistä osin. Koko on 29/30 ja lankaa kului 53 g.


Aikuisen sukat on naiselle ja oavat kokoa 38. Lankana oli Langin Magic Jawohl 6-fach. Neuloin 3,0 mm cubikseilla. Tämä on lankaa, josta en pidä. Langan paksuus ja kierteisyys vaihtelee. Helposti neuloesssa tulee sääpuolia eli osa langasta tulee puikolle, että saa korjailla neulosta silloin tällöin. Lankaa näihin sukkiin meni 89 g. Pieni kerän loppu jäi. Se menee iankaikkisen vanhaan peittoprojektiin. Senkin voisi tehdä tulevana vuonna loppuun.


 Tein jo yhden Myrsky-pipon ja nyt toinen valmistui. Malli on Tiina Huhtaniemen ja Ravelrystä ostettavissa. Tälle ei ole sovittua päätä, mutta oletan senkin käyvän kaupaksi. Oikeasti väri on vähän vihreämpi kuin kuvassa. Lankoina oli Cascade 220 ja Sandnes Garnin Tynn Silk Mohair. Viime mainittua jäi puseroista. Niistä on postaus täällä. Lankaa kului tähän pipoon 101 g. Hyvää, parempaa ja valoisampaa uutta vuotta!


4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Matleena kirjoitti...

Mukavan näköinen kasa sukkia ja myssy. Kaikin puolin hyvää jatkoa alkaneelle vuodelle!

Raitalammas kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

Liisan kotona kirjoitti...

Olet ollut taas ahkerana neuleiden suhteen. Ihanaa ja idearikasta vuotta 2021 sinulle <3