Thursday, June 15, 2006

Lisää lankaa ja kirjoja /More yarn and books
Langat sain Hannelta vaaleanpunaisten lankojen "missikisoissa". Voittoni ovat juuri minun värejäni - ihanan suklaanruskea Fritidsgarn ja sama lanka puolukan/karpalonpunaisena. Tumma suklaa on myös muuten hyvää, ei vain värinä. Punervasta kerästä tulee huivi. Käsinvärjättyä upeiden punertavien, rusehtavien ,harmahtavien sävyinen mohairlanka. Fyberspates -lankaa. Sormia syyhyttää, mutta täytyy vielä vain hiplata näitä lankoja. On ihan liian monta "vaiheessa" olevaa neuletta! Kiitos Hanne vielä kerran!

Suuri suunnitelmani on viedä yksi Ufo aina kerrallaan mökille ja tehdä sitä tai mökillä Sivillasta tulossa olevia silkkivillaisia tikutus-yösukkia (ohuet puikot ja tylsä kantapäätön putkimalli). Näin fiksun idean nappasin jonkun blogista. Kiitos kuka olitkin, en muista enää! Jotain sitä kuitenkin on tehtävä käsillään mökillä väliaikoina -paras olla vain yksi tai kaksi käsityötä.

Toukokuun alussa tilaamani kirja odotteli minua Suomalaisessa kirjakaupassa. Ilmoitusta ei tullut puhelimeen tekstarina, kuten piti. Uusi ohjelma! No saihan sen näinkin reippaan kuukauden kuluttua tilauksesta. Kirja ei sen kummemmin kaipaa esittelyä, on näkynyt yhden ja toisenkin blogissa.
I won Hannes "Pinkcolour yarn- competition". I got very beautiful woollen yarns; Dark chocolate brown yarn, and the same in cranberry. Fritidsgarn -yarns. One ball was very thin , handpainted mohair (Fyberspates.)I suppose, that its would be a shawl. All balls are my colours and I like very much.
I have planned to take with me one Ufo to our summer cottage. So I hope, that I would finish them one after one.
I got today ordered book. I think that almost to every one know this book.

3 comments:

Helminalle said...

Hih, kuulosti ihan Lissun vinkiltä minun blogissani, mutta saattoi se olla jonkun muun sama idea :).

Tuo alemman kuvan huivi on todella kaunis, katsoin sitä jo joskus aikaisemmin, tekovaiheessa, ihaillen.

iso gnu said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MysteryKnitter said...

Nice pictures!