Friday, June 30, 2006

Käsityöni Mexico Cityn Centro Históricossa/ Sweater in Mexico City

Keväällä valmiiksi saatu pusero ulkoilee aivan muilla mailla vierahilla. Garnstudion Muskat-lankaa tuli puseroon useampi väri ja lankaa on jäljellä. Paljonko lankaa meni? Kuka sen tietäisi? Malli on Verenasta, mikä numero? Näihin kysymyksiin en osaa vastata. Uhoava Gnu ei ole ollut järjestelemässä lehtiäni yms., kun on töissä maailmalla. Laukku tulisi langoista, mutta en ole vain kaiken keskellä saanut sitä aikaiseksi. Suunnitella voi aina, suunnitelmia jää aina suunnittelun tasolle yltämättä muuhun. Sehän olisi huono homma, jos tekemistä ei olisi varastossa.
I made this sweater during spring, I didn’t remember to take a photo of it. Well, now I have this photo and it’s much more interesting. Pattern is from Verena; number/year? I have so many craft magazines and I can’t find it now. It’s made of cotton yarns named Muskat.

Tämän päivän ostoksista sitten huomenna tai ylihuomenna päivitys. I was shopping today. Tomorrow You will see them.


3 comments:

Gehenna said...

kiitos, ja onnittelut sinne myös hienosta 30 vuoden taipaleesta, jatkukoon se onnellisena edelleen! ja onnea keskimmäisellesi. ihania nämä tällaiset juhlat =)

Helminalle said...

Niin ne puserot pääsee matkustelemaan :).

Upeat värit!

Olen erittäin paljon samaa mieltä siitä, että suunnitelmia on ja tuleekin aina olla vähän enemmän kuin toteutuneita. Pitäähän sitä olla valinnan varaa :).
Sitä paitsi on huojentavaa huomata, että joku muukin ei tiedä grammalleen paljonko lankaa meni, missä ohje jne. Juuri valmistunutta Samoshihatinta tein autossa ja kyläreissulla, eikä harmainta aavistusta, paljonko se sitä lankaa veti. Sama tietämättömyys tämänhetkisen Suvi-puseron kohdalla.

Ostoskuvia odotellen :)..

MysteryKnitter said...

Kivan raidallinen pusero.