Sunday, July 23, 2006

Pikkulaukku valmis/ One ufo ready


Aloittelin kesäkuun alussa pikkulaukkua Sandnesin Fritidsgarn-lankasta. Tein oikein mallitilkun (harvinaista herkkua, puran ilmeisesti mieluummin;) Laskin silmukat ja kerrokset, mitä tulee tehdä. Niin sitten kudottiin, kerran taisin purkaa ja piirtää uuden mallin. Huovutus oli tehtävä kahdesti 40 asteisessa konepesussa, ennen kuin oli riittävä.
Vuorikin piti saada tietenkin. No, lopulta Eurokankaan lastenkankaista löytyi oikea sävy vuoriin. Laukun sisällä nyt on ritari hevosineen. Kännykkätaskun tein myös. Uroteko minulta! En ole ommellut vuosikausiin, joten muutama harmaa hius tuli päähäni lisää koneeni kanssa.
Laukku on valmis ja saaja tyytyväinen. Kuvaaja ei tajunnut pyyntöäni kuvata myös vuoria, joten se ei näy valitettavasti. Olin niin tyytyväinen itse kuitenkin lopputulokseen. Laukku on matkalla Hesaan.

This little bag I started to knit in the beginning of June. And now its is ready, tomorrow my vacation is over. It´s made from Sandnes´s yarn, Fritidsgarn. I felted it two times and after that it was good.
Now i have one ufo less. Fine!

5 comments:

villasukka said...

Ihana puolukanpunainen! Ompeleminen on tuskaa verrattuna neulomiseen tai virkkaamiseen. Mutta aina välillä on hyvä testata oman pinnansa pituutta...minäkin tein niin eilen.

uhoava gnu said...

Hieno laukku! Nuo sangat kay hyvin myos :)

Gnustone said...

Voi kuulkaas, näkisittepä kuinka onnellinen laukunomistaja on käynyt toistuvasti hupistelemässä saamaansa lahjaa..vielä kun raaskisi käyttää sitä:) Vaan täytyy sanoa että oli ikävä kuulla että sait harmaita hiuksia sitä tehdessäsi.
Mukavia kesäpäiviä!

iso gnu said...

Voi, ei kannata surra! Harmaat hiukset vain kaunistavat tällaista vanhenevaa gnuta!
Kannattaa käyttää--saattaa saada joskus uusiakin laukkuja!

MysteryKnitter said...

Beautiful! So beautiful! Nice work!