Tuesday, July 04, 2006

Sukkia /Socks


Ufoja sitä piti lomalla hävittää! Mutta kesken jääneiden töiden lopettaminen vaatii energiaa. Pitää löytää ohjelehti, kaikki langat ja välillä jopa keksiä millä puikoilla on kutonut jne. Sitten on älyttävä mitä ja miten on tehnyt (usein ei lainkaan ohjeen mukaan, kun se ei ole ollut omasta mielestä järkevä). Sehän on näillä helteillä ihan liian suuri voiman ponnistus!

Siksipä olen kutonut lahjaksi ystävättärelleni Suuren Käsityökerhon viimeisen lehden välissä olleen sukka-lisälehtisen mukaan pitsisukat ja lankana oli On Linien Supersocke 100 (villa-polyamidi) ja puikot numero 3. Samaisesta lehdestä tein Seitsemän veljeksen sinisestä raitalangan jämästä lapsen sukat - ei ole kuvaa vielä. Automatkoilla ja kylässä (ja helteilläkin) onnistuu tuo sukkien teko parhaiten.

Kaikki ovat tehneet Fifin ja niin minunkin oli aloitettava. Tein samaisesta Evitasta luonnonvaaleana kuin Modan mallilla olleen punaruskean huivin, kts postaus 13.6.06. Kun muutaman purkamisen jälkeen olen päässyt jo toiseen kerän kutomiseen, niin ihana siitä tulee. Ihanan pehmeä! Kuvia sitten myöhemmin. Toivottavasti siitä ei tule/jää mmufo.Langanpätkiä markkinoi uuden sanan mmufo (making more ufos).

KIITOS myös aivan ihanasta Mehiläisiä ja Hunajaa blogin arpajaisvoitosta. Sain kaksi kerää suklaanruskeaa Janne-lankaa. Nyt saan itselleni ihanat sukat! Enkä lahjoita kenellekään! Suklaata,aah. Vielä tummaa,AAH!!

5 comments:

uhoava gnu said...

Natit sukat! Veikkaan etta menee jommalle kummalle M-ystavalle ;)

Lyndan paketti odottaa postitusta yha - posti on aika kallis taalla.

Ja viikko sitten loytyi ihana lankakauppa, mutta ovella on isot laput etta kuvia ei saa ottaa! Vahan outoa..

wandersocke66 said...

Hello!
Very, very nice socks! They exactly have my color ;-)...
Best regards
Jana

iso gnu said...

Uhoava: onko sinulla kuvia vaihtosukistasi? Laita jos ehdit blogiin.

Jana: Thanks to You! It was nice to read Your regards.

uhoava gnu said...

Moi Iso!
On kuva sukista, mutta en voi viela laittaa blogiin, kun eivat ole Lyndalla. Toiden jalkeen on liian vahan aikaa, eika ehdi postiin. Jatkan yrittamista ;)

MysteryKnitter said...

Beautiful socks!