Wednesday, July 19, 2006

Sukkakasa kasvaa/ Again socks
Taas kahdet sukat automatkoilla on saatu valmiiksi. Punaiset on Sivillasta ja väri joku muu tummempi punainen, mutta salamalla ei väri ole kohdallaan. Väri on valittu saajan mukaan, mutta tuo ei nyt ole oikea väri. En jaksanut ottaa muita kuvia. Tikutin 2,5 bambuilla Suuren Käsityölehden sukkaliitteen ohjeen mukaan unisukat lahjaksi jollekin. Väri on valittu saajan mukaan.

Toiset ovat Almedahlsin Crazy-langasta 3,5 puikoilla. Lahjaksi nämäkin sukat sitten aikanaan tai jos en kuitenkaan antaisi... Pitäisin itse. Pidän väristä.

Eli nyt on 17 paria sukkia valmistunut tämän vuoden puolella. 18 parista on toinen sukka tehtynä. Aloitin nimittäin loppumatkalla toe up sukkia Seitsemän veljestä- langasta.

On my holidays we have (I and my husband) visited our relatives and friends all over in Finland. I am sitting ja knitting all the time. Now I have finished during this year 17 pair of socks. These two are latest ones.

The red socks are from Sivilla (silk and wool) and they are "sleep" socks as a gift. The another socks are my favourite.

5 comments:

Villasukka said...

17 paria! Kunnioitettava saavutus. Minulla on tuota Almedahlsin lankaa sinisävyisenä....milloinkahan ehtisin ottaa sen käsittelyyn? Näyttää tulevan kaunista jälkeä.

Helminalle said...

Ohoh, taas lisää sukkia :)!

Mulla olis tarkoitus tehdä niin paljon sukkia, että malttaisin antaa niitä lahjaksikin :). Enimmät jää kyllä oman porukan käyttöön.
Ja jostain syystä mulle meinaa aina tulla rimakauhu, kun just ne lahjaksi tarkoitetut sukat ei olekaan niin siistejä kuin olis tarkoitus.

iso gnu said...

Työt alkavat maanantaina ja automatkailut pelkääjän paikalla ympäri Suomea vähenevät ja siis sukkien neulominen samaa tahtia vähenee.

uhoava gnu said...

Ohhoh! Mulla on vasta 12 paria tana vuonna (yhdet puuttuu blogista viela).
Pitaa katsoa mita vareja tuota sivillaa on, voisin tehda yhdet sopimaan mun uuteen nanson yokkariin..
Hienoja sukkia!

MysteryKnitter said...

Those socks are awesome!